”Met jouw flexibele instelling schakel je moeiteloos van uitvoerend werk naar adviseren in verdere professionalisering van de bedrijfsvoering. Jij ziet niet alleen hoe zaken beter kunnen, je gaat er ook direct mee aan de slag.”


Je blinkt uit in het organiseren van bedrijfsmanagement: met jouw gedegen aanpak breng je structuur aan waar nodig. Dat rapportages helder en begrijpelijk zijn, is voor jou vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor dashboards. Jij begrijpt dat je met deze tools de status op het gebied van kwaliteit, financiën of commercie met één druk op de knop inzichtelijk maakt. En deze data vertaalt naar goed onderbouwd advies. Je kijkt naar de lange termijn en bent nauw betrokken bij onze organisatiedoelstellingen.

Op natuurlijke wijze sla jij de brug tussen directie en officemanagement. Het is aan jou de functie van business analist steeds verder uit te bouwen. Een win-win: jij ontwikkelt je in rap tempo zowel persoonlijk als in managementorganisatie, Aestate zet een volgende stap in verdere professionalisering van de bedrijfsvoering.

Ontrafel experts

Met zo’n 20 enthousiaste adviseurs blinkt Aestate uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven met een huisvestingsvraagstuk. Dit doen wij onafhankelijk in verschillende sectoren voor organisatie, huisvesting, vastgoed IT en facilitaire dienstverlening.

Onze succesformule? Het met elkaar verbinden van mensen, inhoud en proces. Het achterhalen van de échte vraag. En ons altijd af te vragen of er nog een andere manier is. Daarmee realiseren we passende oplossingen voor elk type huisvestingsvraagstuk. Dit doen we op het grensvlak van organisaties en gebouwen, vastgoedportefeuilles en de openbare ruimte.

Jij blinkt uit in…

Kansen niet alleen zien, maar ook oppakken. Je wint snel het vertrouwen van collega’s en werkt net zo makkelijk zelfstandig als in een team. Jouw brede kennis op het gebied van financiën en commercie benut je voor goed onderbouwd advies aan collega’s. De rapporten die je maakt, kloppen als een bus. En al is de werkdruk soms hoog, jij laat je niet gek maken. Sterker nog, dat houdt je scherp en geeft je energie. Daarmee kom je tot nieuwe inzichten die je proactief met het management deelt. En laat dat nou precies zijn wat nodig is om de bedrijfsvoering van Aestate naar een (nog) hoger plan te tillen.

Aestate biedt jou

Alle ruimte deze functie zelfstandig in te richten. Met het management als sparringpartner vorm je het hart van de business van Aestate. Of het nu gaat om boekhouding, kwaliteitsmanagement of het CRM-systeem, jij bent vraagbaak voor de adviseurs en directie. En zie je mogelijkheden om nieuwe processen binnen bedrijfsvoering op te zetten of verder te verbeteren? Dan kun je jouw ondernemende instelling hier volledig in kwijt.

Je bent bij Aestate onderdeel van een team professionals waar kennis delen en elkaar versterken voorop staat. Naast het ontrafelen van huisvestingsvraagstukken natuurlijk. Een kink in de communicatie bespreken we direct, we houden van openheid. Vrijdagmiddag werken alle adviseurs die vaak bij de klant zitten, op kantoor. Niemand wil die overheerlijke vrijdagmiddag-tosti’s immers missen. En punten scoren met een potje tafelvoetbal. Jouw standplaats is de tot een, uiteraard, ideale werkomgeving verbouwde boerderij in Odijk, het innovatielab van team Aestate.

Daarnaast krijg je:

  • bruto maandsalaris van 3300 á 4000 euro afhankelijk van je ervaring
  • een arbeidsvoorwaardenpakket specifiek voor jou samengesteld
  • coachings- en opleidingsmogelijkheden. Jouw ontwikkeling vinden wij namelijk belangrijk.

Jij brengt:

  • een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Management en Organisatie
  • 2 á 4 jaar relevante werkervaring, onder andere in financiële- en projectadministratie
  • ervaring met Office 365 en de financiële boekhoudpakketten Exact, Unit4 en Afas.

Omdat er veel werk te verzetten is en je een spilfunctie hebt, is fulltime aanwezigheid een must. Maar heb je nog andere prioriteiten, dan is 32 uur natuurlijk ook mogelijk.

Solliciteren

Er valt altijd genoeg te ontrafelen, maar ben je er toch al uit? Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitatie@aestate.nl ter attentie van Pity Jongens, directeur Aestate.

Heb je nog vragen over de vacature business analist bij Aestate? We beantwoorden deze graag. Je bereikt ons via 030-637 63 77 of via sollicitatie@aestate.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens – Van Der Schaaf