Nieuws / 13 juli 2018

Bij Aestate zijn we op zoek naar een allrounder op het gebied van Marketing & Sales. Onze doelstelling en strategie zijn gekozen. Om deze te concretiseren en te vertalen in onderbouwde en concrete actieplannen zoeken we iemand die het leuk vindt om ons te helpen met de commerciële vertaalslag naar de zakelijke markt en non-profit organisaties (online en offline).

Wat bieden wij

  • Een afstudeer- of stageplek waar je ook ervaring kan opdoen in de praktijk.
  • Een leuke tijd in een leuk team. We geloven dat plezier op je stage ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf haalt

Wat ga je doen

Je bent dagelijks bij ons op kantoor om zo alle ins en outs van ons vak mee te krijgen. Van hieruit krijg je de ruimte om een eigen afstudeer- of stageopdracht vorm te geven en tegelijkertijd in een operationele werkomgeving toe te passen, zodat je je opdracht succesvol af kunt afronden.

Profiel

We zoeken een enthousiaste en leergierige afstudeerder of stagiair in de volgende studierichtingen: Commerciële Economie of Communicatie en Marketing. Heb je affiniteit met sales & marketing en spreekt het vak huisvestingsadvies je aan? Neem dan contact met ons op, dan formuleren wij samen een passende opdracht die aansluit bij jouw studie.

Belangstelling?

Stuur dan je motivatiebrief en cv per email naar sollicitatie@aestate.nl ter attentie van mevrouw dr. ir. P. Jongens, Directeur. Uiteraard zijn wij bereid om vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar op 030 – 637 63 77 of via het voornoemde emailadres.