Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Welk pad heeft Anjuli bewandeld voor Aestate?

Anjuli is een vierdejaars business student. Ze begon ooit op het vmbo-t en ging daarna door naar de havo. Na het behalen van haar havo-diploma is ze gestart met de opleiding Business Studies aan Hogeschool Inholland. Daar volgt ze de afstudeerrichting ondernemen. Haar interesses liggen onder andere bij cultuurverschillen op de werkvloer, zowel binnen Nederland als op internationaal vlak.

Naast haar studie heeft ze nog meer verantwoordelijkheden bij Inholland. Zo is ze bestuurslid bij de Hogeschool Medezeggenschapsraad (HMR), waar ze inbreng heeft op belangrijke onderwerpen voor de hogeschool. Zelf geeft Anjuli aan veel te hebben geleerd tijdens haar tijd bij Inholland.

Wat doet Anjuli voor Aestate?

Via haar netwerk van Inholland is ze ook terecht gekomen bij Aestate. Sinds februari is zij begonnen met afstuderen. Bij Aestate gaat ze een onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheden om het kwaliteitsmanagementsysteem te optimaliseren vanuit medewerkersbetrokkenheid. Vragen waar zij experimenterend onderzoek naar gaat doen hebben betrekking op hoe medewerkers gemotiveerd zijn of kunnen worden voor het interne kwaliteitsmanagementsysteem. De uitkomsten kunnen bijdragen aan een succesvolle implementatie van ISO systemen bij organisaties.

Anjuli ziet Aestate als een bedrijf dat creativiteit en eigenzinnigheid vooropstelt. “Daarmee dragen zij hun steentje bij aan een betere wereld. Aestate creëert prachtige oplossingen en denkt buiten de box. Daarnaast helpen zij ook veel jonge professionals zoals mijzelf met een mooie opstap in het bedrijfsleven.”

Nieuws

Nieuwe afstudeerders!

Anjuli van den Donker - 28 februari 2023
uitgelicht_afstudeerders_022023
Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

 

Projecten