Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

In 2017 is Astrid als Officemanager bij Aestate komen werken. Een functie die haar helemaal past! “In deze job ben ik dagelijks met veel verschillende dingen tegelijk bezig waarbij de nadruk ligt op het ondersteunen en het ontzorgen van de directie. Daarnaast coördineer ik binnen het team communicatie de communicatie en marketingwerkzaamheden. Dat doe ik met veel plezier!”

Veelzijdig

Het pad wat Astrid heeft bewandeld is lang en veelzijdig. Mode, toerisme, militaire dienst, zzp-er, secretarieel- en communicatiemedewerker. Ze heeft het allemaal gezien en gedaan. “Ik heb altijd mijn hart gevolgd en dat maakt dat ik op veel verschillende plekken gewerkt heb. Dit is uiteindelijk ook mijn kracht geworden. Ik vind het heerlijk om te regelen, te ontzorgen, een vraagbaak te zijn en soms vliegende keep te spelen. Het is voor mij erg belangrijk om voldoende afwisseling in mijn werk te vinden. Bij Aestate is geen dag hetzelfde.”

Buiten de kaders

Astrid is dan wel geen huisvestingsadviseur maar wel een echte ontrafelexpert. “Mijn overtuiging is dat bijna alles mogelijk is. Mijn brede ervaring heeft me creatief en vindingrijk gemaakt waardoor ik niet snel opgeef en voor elk probleem wel oplossing weet te vinden. Dit vind ik ook de toegevoegde waarde van Aestate: we hebben overal een oplossing voor. We kijken altijd met een brede blik naar vraagstukken, komen snel tot de kern van een probleem om vervolgens met een passende oplossing te komen die ook voor de langere termijn houdbaar is. Iets geven waar de klant ook echt iets aan heeft. Ook al betekent dat je soms buiten de vaste kaders moet denken.”

Samen met haar directe collega’s Carli en Walter is Astrid meegegroeid met het bedrijf. “Vanaf dat ik bij Aestate kwam werken is het aantal medewerkers verdubbeld. Dat vraagt in de ondersteuning dat je moet bijsturen en vaak ook een tandje moet bijzetten. Sinds eind 2019 hebben we nu ook een intern communicatieteam waarin ik een coördinerende rol heb gekregen. Hier ben ik eigenlijk wel trots op en ik haal er veel voldoening uit.”

Nieuws

Onder de AEndacht

Astrid Werkhoven - 15 december 2018
artez-arnhem
Nieuws

Onder de AEndacht

Astrid Werkhoven - 19 oktober 2018
den-haag gemeente
Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

/ Office management
/ Algemene communicatie

 

Projecten