Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Welk pad heeft Bram bewandeld voor Aestate?

Bram studeert Management en Beleid aan de Hogeschool Inholland te Alkmaar. Voordat hij aan deze opleiding begon heeft hij een tweetalige opleiding tot Junior Accountmanager afgerond op het Nova College. Bram heeft voordat hij bij Aestate kwam al meerdere stages verricht. "Tijdens een eerdere stage heb ik mij veelal beziggehouden met het optimaliseren van interne communicatieprocessen. Naast dat Bram studeert, werkt hij ook voor Inholland. Bram is bij Inholland betrokken bij alles wat te maken heeft met studenten op de hogeschool in de breedste zin van het woord. "Zo zit ik bij een afdeling binnen de hogeschool die geld beschikbaar stelt voor te gekke ideeën van studenten. Afgelopen jaar ben ik ook veel bezig geweest met het opzetten van samenwerkingen tussen alle studentenpartners, zodat de locatie Inholland Alkmaar een school wordt waar studenten zich welkom, geholpen en gehoord voelen."

Hoe komt Bram bij Aestate en wat doet Bram voor Aestate?

Bram loopt het aankomende half jaar stage bij Aestate, waarbij hij actief meewerkt in de organisatie. Naast deze meeloop werkzaamheden zal Bram ook een onderzoek uitvoeren naar een actueel vraagstuk binnen de organisatie. "Ik ga het businessplan van Aestate analyseren en onderzoeken hoe dit plan verder geoptimaliseerd zou kunnen worden. "In eerdere werkzaamheden voor de nieuwe campus van Inholland Alkmaar ben ik in contact gekomen met een ander adviesbureau, daar zat ik spreekwoordelijk aan de andere kant van de tafel en gaf ik samen met andere studenten input voor het grofmazig programma van eisen. Eerder dit jaar heb ik een korte snuffelstage gedaan bij een grote projectleider in Amsterdam waar ik bij de vergaderingen aanwezig was met een adviesbureau en de opdrachtgever. Kort gezegd had ik al diverse kanten gezien van de ontwikkeling van een huisvestingsstrategie.  "Het lijkt mij leuk en interessant om te ontrafelen welke processen en gedachten er worden doorlopen om een strategisch huisvestingsplan op te stellen voor een organisatie."

Wat is de toegevoegde waarde van Aestate volgens Bram? En wat is Aestate voor Bram?

"Aestate is een professioneel, dynamisch en jong bedrijf dat veel ervaring heeft met het ontwikkelen van huisvestingsconcepten. Ook is Aestate een bedrijf met veel ervaring op het gebied van het begeleiden van stagiaires. Zo kan ik mijzelf optimaal ontwikkelen en onwijs veel leren over het werk dat de professionele en ervaren adviseurs afleveren."  
Nieuws

Even voorstellen!

Bram de Meij - 18 oktober 2022
Cyn_den_bra,_uitgelicht_website_aestate
Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

 

Projecten