Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Tijdens het laatste jaar van Esters bacheloropleiding Facility Management gaf een ontrafelexpert van Aestate een interessant gastcollege. In dit college werd op een speelse wijze dieper ingegaan op hoe je creatief om kunt gaan met verschuivingen in vraag naar en aanbod van vastgoed. “Hier wilde ik meer over weten! Ter afsluiting van de opleiding heb ik mijn afstudeerstage bij Aestate mogen doen met de focus op; huisvestings als dienst. Na mijn afstuderen kreeg ik de kans om de resultaten van mijn onderzoek direct in de praktijk toe te passen, voordat ik weer terug naar school ging. Na het afronden van de master Facility & Real Estate Management en het maken van een mooie reis, ben ik inmiddels weer terug bij Aestate als junior adviseur.”

Gebouw en gebruiker

Het mooie aan het vakgebied vindt Ester de verbinding van het ‘vaste’ van gebouwen en het flexibele van de gebruikers. Om de verschillende deelgebieden binnen een project met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat de gebruikers tevreden zijn. “De komende jaren zou ik graag nog meer kennis op willen doen in ons vakgebied. Van de praktijk is veel te leren en met de diversiteit aan projecten van Aestate lijkt het me interessant om met zo veel mogelijk nieuwe dingen in aanraking te komen.”

De toegevoegde waarde van Aestate is volgens Ester dat het op een creatieve manier inzichten creëert in de mogelijkheden voor een betere werkomgeving. “Door verschillende aspecten zoals het gebouw, de middelen, de gebruikers en het proces met elkaar te verbinden. De adviseurs van Aestate zijn binnen de projecten altijd makkelijk benaderbaar en zijn een goede sparringpartner voor de opdrachtgever. Niet alleen wordt er gezocht naar de beste oplossing, maar er wordt meegedacht zodat ook de best passende oplossing voor de opdrachtgever boven tafel komt. Dit zie je ook terugkomen in de samenwerking tussen de collega’s onderling. Het team weet elkaar op een creatieve manier te ondersteunen en versterken. Daarnaast worden er kansen geboden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de diverse projecten.”

Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

 

Projecten