Net als meerdere werknemers van Aestate heeft ook Jorien de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Jorien haar grootste interesse ging tijdens de opleiding uit naar de vakken over huisvesting en vastgoed. Toch is het ook het totale opleidingspakket dat een mooie basis heeft gelegd voor de skills die ze nodig had voor haar vorige functie als projectmanager en haar huidige functie als adviseur. “Aestate kwam op mijn pad in een periode waarin ik aan het nadenken was over mijn persoonlijke ontwikkeling. De stap naar adviseur bij Aestate is een mooie stap die ik begin 2019 heb kunnen maken. Nu wil ik graag verder groeien in deze rol. Alhoewel het einddoel in de rol van projectmanager en adviseur hetzelfde kan zijn – de opdrachtgever begeleiden in zijn zoektocht naar en realisatie van passende huisvesting – heb je als adviseur andere vaardigheden nodig. Deze vaardigheden wil ik graag verder ontwikkelen zodat ik opdrachtgevers nog beter van dienst kan zijn.”

Oprechte interesse

Jorien werkt graag samen met collega’s en opdrachtgevers en maakt het mensen graag naar de zin. “Oprechte interesse in je opdrachtgever, ook op persoonlijk vlak, is voor mij vanzelfsprekend. Daarnaast vind ik de samenwerking in projecten erg belangrijk. Alle projecten die we succesvol hebben afgerond, zijn te danken aan een teamprestatie. Overigens kijken we in de teamprestatie niet alleen naar ons eigen team, maar kijken we ook hoe we kunnen samenwerken met het team van de opdrachtgever. Zo heb ik zelf in 2019 onder andere intensief samengewerkt met Zorginstituut Nederland om de verbouwing en ingebruikname van een extra verdieping bij hun pand in Diemen in goede banen te leiden. Een geslaagde samenwerking, waar ik dan ook met gepaste trots op terug kijk.”

Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise, maar binnen het team wordt ook veel gedaan aan kennisdeling én -ontwikkeling. Volgens Jorien maken de mensen Aestate. “We durven onderling ook kritisch te kijken naar de producten en adviezen die we opleveren aan onze opdrachtgevers. Voor een opdrachtgever betekent dat dus, dat er ook “achter de schermen” wordt meegedacht over zijn vraagstuk. Waar ik het meest trots op ben, is dan ook gelijk de toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers: onze samenwerking binnen het team!”

Bouwadvies | Aestate

Mijn specialisaties

/ Inrichtingsmanagement
/ Projectmanagement

 

Projecten