Pascal heeft tijdens zijn studie Facility Management een afstudeeronderzoek voor Aestate gedaan. Dit onderzoek ging over het inkopen van onderhoud. “Tijdens dit onderzoek heb ik een model gecreëerd wat ik nu ook nog steeds gebruik bij andere projecten. Na mijn afstuderen mocht ik in september beginnen bij Aestate als trainee. Ik kreeg als eerste opdrachtgever de VRU omdat dit goed aansloot op mijn afstudeeronderzoek. De doelstelling was om een aannemer te vinden die goed op de belangen van de VRU aansluit en het preventief en correctief onderhoud ging uitvoeren. Aan de hand van mijn model zijn we tot een inkoopstrategie gekomen en hebben we een aannemer gevonden die volledig de belangen van de VRU behartigt. Ik kan dus wel zeggen dat mijn model werkt en goed door Aestate te gebruiken is!”

Ontwikkelen

Als trainee ontwikkelt Pascal zich steeds verder en heeft hij een duidelijk doel voor ogen. NU is hij medior ‘’Ik vind het belangrijk om mensen inzicht te geven in welke mogelijkheden er bestaan op het gebied van huisvesting. Ik ben op dit moment bij veel verschillende projecten werkzaam en ben ik met name bezig het werkveld te verkennen. Toch heb ik een voorkeur voor inkoop-/aanbestedingstrajecten. Dit soort trajecten zijn vaak spannende tijden voor organisaties, waardoor het uiterst belangrijk is om een aanbesteding goed in de markt te zetten.

Wat ik nog wil bereiken? Ik zou graag de hele doorlooptijd van een project meemaken. Waarbij ik zelf een project mag begeleiden van A tot Z en deze natuurlijk ook goed afrond.”

Het team Aestate

Aestate voelt voor Pascal echt als een thuis. “Ik vind het ontzettend leuk om bij Aestate te werken. Het is een vrij jong en enthousiast team, we voelen elkaar aan en de werksfeer is goed! Daarnaast is Aestate erg creatief, maar ook professioneel en we proberen dit met z’n alle uit te dragen. Samen ontrafelen wij écht alles tot een goed advies.”

Bouwadvies | Aestate

Mijn specialisaties

/ Duurzaamheidsadvies
/ Aanbestedingsadvies

 

Projecten