Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Welk pad heb ik bewandeld voor Aestate?

Rein is in 2018 afgestudeerd voor de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Zijn afstudeeronderzoek heeft hij uitgevoerd bij Royal HaskoningDHV. Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft Rein zich beziggehouden met het in kaart brengen van de behoeften van medewerkers aangaande het werkcomfort op kantoor. Door middel van het afnemen van interviews en deze interviews vervolgens uitwerken in user journeys is hij aan de nodige input gekomen. User Journeys omschrijft Rein als een soort gedetailleerde beschrijvingen van hoe iemand zijn werkdag eruitziet en de afwegingen, frustraties of de positieve momenten eruit laat springen. "Met deze informatie heb ik een adviesrapport met diverse aanbevelingen opgesteld. Een erg leuke opdracht waar ik veel energie uithaalde." Toch heeft Rein er uiteindelijk voor gekozen om na zijn studie meer de bouwkundige richting op te gaan. "Ik ben toen begonnen als projectondersteuner bij een vastgoedservice bedrijf dat zich grotendeels focust op het onderhoud van woningen, maar ook diverse projecten binnen de utiliteitsbouw uitvoert." In dit eerste jaar heeft Rein een aanvullende bouwkundige opleiding gevolgd. Vervolgens ben ik na iet meer dan een jaar een leidinggevende functie gaan betreden voor een servicevestiging.

Hoe kom ik bij Aestate en wat doe ik voor hen?

"Genoemde werkzaamheden heb ik met veel plezier en overtuiging gedaan, totdat ik op een gegeven moment toe was aan een wat minder hectische omgeving waar ik mij bezig kon houden met complexere vraagstukken op het gebied van strategisch vastgoedmanagement. Het was dan ook heel toevallig dat Lotte Lageschaar (een oud klasgenootje van mij) en ik op dat moment in contact raakte. Door met haar in gesprek te gaan en meer te weten te komen over haar werk ben ik heel enthousiast geworden en is het balletje gaan rollen. Toevallig werkten er naast Lotte nog drie oud bekenden wat mijn interesse alleen maar vergrootte".

Wat is de toegevoegde waarde van Aestate volgens mij? En wat is Aestate voor mij?

"Ik zie Aestate als een dynamische, veelzijdige en zeer professionele organisatie met fantastische collega's waar je op alle vlakken veel aan hebt en veel van kunt leren. Uiteindelijk ben ik erg blij met mijn keuze en vind ik het ook prettig dat ik voordat ik hier terecht ben gekomen toch nog de nodige jaren aan bouwkundige ervaring op heb kunnen doen. Dat gaat me uiteindelijk zeker helpen om binnen Aestate al die mooie projecten tot een goed resultaat te brengen". Inmiddels is Rein betrokken bij meerdere projecten waar zijn bouwkundige ervaring zeer goed van pas komt.

Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

 

Projecten