Sinds een half jaar in dienst bij Aestate zal ik mij even voorstellen ik ben Walter Sodderland ik ben 47 jaar, na vele jaren bij de grootste verzekeringsbedrijven in ons land gewerkt te hebben en na diverse verantwoordelijke functies in het financiële segment was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Verandering

In een wereld waar verandering het nieuwe normaal is, moet je continu kunnen meebewegen. Sterk in je schoenen staan, zelf kunnen navigeren binnen een omgeving die steeds verandert en daarbij Aestate naar een hoger niveau te tillen. Vandaar dat ik ben begonnen bij Aestate, zij zochten een senior medewerker bedrijfsvoering.

‘Werken met cijfers en rekenen vind ik heel erg leuk. En de ondersteunende functie binnen een bedrijf past ook goed bij mij. Dat je mensen inzicht kunt geven in allerlei zaken vind ik heel erg fijn. Het is natuurlijk een beetje een combinatie van cijfers en mensen. Je bent veel bezig met cijfers en dingen uitrekenen, maar je bent ook heel veel bezig met mensen en scenario’s en plannen. Dus het is een heel breed spectrum van iets heel technisch naar iets heel menselijks.’

Bouwadvies | Aestate

Mijn specialisaties

/ Financiën
/ Projectadministratie

 

Projecten