Nadat Wesley zijn Havo had afgerond is hij in eerste instantie een hbo-opleiding business studies begonnen op de Hogeschool Inholland te Rotterdam. Uiteindelijk heeft hij de overstap gemaakt naar de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Utrecht. “Tijdens deze opleiding heb ik een minor in Amerika gedaan. Het doel hiervan was om meer uit mijn comfortzone te stappen en zelfstandiger te worden. De vakken psychologie en sociologie, die ik tijdens deze minor heb gevolgd, hebben mijn interesse in de menselijke kant van facilitymanagement aangewakkerd.”

Flexibele onderwijsruimten

De komende maanden voert Wesley voor Aestate een afstudeeronderzoek uit. “Als opdracht ga ik op zoek naar de kritische succesfactoren van flexibele onderwijsruimten voor het hoger onderwijs. Ik hoop te achterhalen welke aspecten van groot belang zijn bij het veranderen van theorieruimten en welke ruimten samengevoegd kunnen worden. Het onderzoek moet bij onderwijsinstellingen inzichtelijk maken welke keuzes zij hebben voor hun ruimten, welke eisen daar aan vast zitten en welke gevolgen aan deze eisen zitten.

Het creëren van een oplossing waardoor mensen beter of fijner functioneren is iets wat Wesley enorm leuk vindt. “Wellicht zijn de vakken vanuit Amerika dan ook in mijn hoofd blijven hangen, want het was iets dat in het verleden mijn aandacht absoluut niet trok. Daarnaast heb ik voor mijn afstuderen doelbewust gekozen voor een adviserende organisatie. Ik denk namelijk dat ik qua communicatie en adviserende vaardigheden nog veel kan verbeteren en dat is op dit moment ook mijn doelstelling. Ik hoop dat ik met de vaardigheden die ik bij Aestate leer nog een extra stap kan maken door een universitaire opleiding te doen, maar de tijd zal leren of dat haalbaar is!”

Omtrent werk is het eigenlijk nog vrij onduidelijk waar Wesley heen wil en waar zijn passie ligt. “De komende periode probeer ik mij vooral te richten op mijn persoonlijke ontwikkeling. Op die manier hoop ik klaar te zijn voor het moment dat ik wel concreet weet wat ik leuk vind. Buiten werk is het een doelstelling om gedisciplineerder, nauwkeuriger, en vastberaden te worden. Verder hoop ik nog meer van de wereld te zien, en nog een periode in het buitenland te studeren.”

Bouwadvies | Aestate

Mijn specialisaties

/ Flexibele onderwijsruimten

 

Projecten