Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Welk pad heeft Yousri bewandeld voor Aestate?

Yousri heeft een technische achtergrond. Hij studeert momenteel Business IT & Management aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en heeft daarvoor mbo-3 en -4 afgerond, beiden in de ICT. Yousri is altijd al geïnteresseerd geweest in de ICT dus de keuze voor een technische vervolgopleiding was een logische stap.

“Tijdens de opleiding BIM leer ik veel vaardigheden op het gebied van data science, IT, procesoptimalisatie en bedrijfskunde. Mijn grootste interesses liggen bij procesoptimalisatie en data sciences.”

Wat doet Yousri voor Aestate?

Yousri heeft Aestate gevonden via de stagebank van de HvA, hij was gelijk geïnteresseerd in de opdrachten die Aestate aanbood. Yousri zal bij Aestate het proces van de capaciteitsplanning helpen optimaliseren. “Dit onderwerp is iets wat betrekking heeft op de hele organisatie. Ik hoop het proces efficiënter en effectiever te laten verlopen, met een betere planning en verantwoording als gevolg.”

Yousri ziet Aestate als een innovatief en divers bedrijf met mensen van verschillende richtingen, waar zelfontwikkeling centraal staat. “Ik ben ervan overtuigd dat Aestate een goede stageplek is om zowel mijn afstudeeropdracht af te ronden als mijn competenties te ontwikkelen op het gebied van professioneel vakmanschap en communicatie. Ik ben blij dat ik Aestate als afstudeerbedrijf heb gekozen en hoop op een succesvolle afstudeerstage.”

Nieuws

Nieuwe afstudeerders!

Yousri Gamil - 28 februari 2023
uitgelicht_afstudeerders_022023
Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

 

Projecten