Kernwaarden Aestate

Aestate biedt onafhankelijk en integraal advies, begeleiding en ondersteuning bij verandering van organisatie, huisvesting, vastgoed, IT en facilitaire dienstverlening. Dit doen we vanaf de allereerste ideeën en visie tot aan een werkende organisatie, op voorraad-, gebouw- en werkplekniveau. Daarnaast ontwikkelen we handige tools en delen onze kennis in blogs, video's en tijdens het jaarlijkse Campus Day. Ook krijgen onze ontrafelexperts coachings sessies en trainingen binnen onze Aecademy, zodat wij onze opdrachtgevers de beste begeleiding kunnen bieden. Dit alles om trouw te blijven aan onze vijf kernwaarden: Ontrafelen, Orgineel, Frisse Elegantie, Excelleren en Intuïtief Leider.

Aestate / ontrafelexperts
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Ontrafelen

Bij Aestate hebben we een passie voor het ontrafelen van complexe vraagstukken. We maken het onduidelijke helder en onderscheiden ons door het verbinden van mensen, inhoud en processen. Op deze manier blijven de oplossingen die Aestate biedt uniek. 

Origineel

Wij zijn ervan overtuigd dat een duurzaam vormgegeven werk-, leer- en leefomgeving bijdraagt aan de ontplooiing van talent, kennis en vaardigheden. Zowel van individuen als van organisaties. Daarbij vormen innovatie en creativiteit de kern van onze aanpak. We hebben de behoeften om onze opdrachtgevers te verrassen met originele oplossingen die op draagvlak kunnen rekenen. Met verbeeldingskracht creëren we nieuwe mogelijkheden en laten we onze ideeën werkelijkheid worden. 

Frisse elegantie

Ons ervaren en dynamische team bestaat uit gedreven ontrafelexperts die zich kunnen aanpassen aan de behoeften van de omgeving waarin we werken. Met frisse ideeën passen we ons moeiteloos aan zonder onze eigen identiteit te verliezen. Die flexibiliteit maakt Aestate toegankelijk en maakt dat we de perfecte oplossing vinden die bij de opdrachtgever past.  

 

Huisvestingsmanagement met hulp van Aestate
Galerij Rein

Excelleren

We geloven dat dit aandacht en verbinding vereist, daarom hebben we van het verbinden van mensen, inhoud en processen een van onze specialiteiten gemaakt. Door verschillen te benutten, halen we het beste in iedereen naar boven en creëren we een omgeving waarin mensen kunnen excelleren. Vertrouwen vormt de basis voor ons succes. 

Intuïtief leider

Onze ontrafelexperts hebben de vaardigheid om anderen te motiveren, stimuleren en in beweging te brengen, altijd met aandacht voor het behoud van relaties. We hebben een sterke drive om onszelf continu te verbeteren. Zo bouwen we omgevingen waarin mensen kunnen uitblinken. 

Ook ontrafelexpert worden?

Bekijk hier onze vacatures of neem direct contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via het emailadres sollicitatie@aestate.nl. 

Direct contact openemen