Het beheren van de grootste vastgoedportefeuille van Nederland voor huisvesting vraagt om een goed doordachte strategie. Denk aan alle ministeries en daaraan verbonden organisaties en diensten, zoals de belastingdienst, de rechtelijke organisatie, gevangenissen, rijkswaterstaat en inspectiediensten. Aestate is ervaren in het ondersteunen bij het opstellen van portefeuillestrategieën voor kantorenlocaties.

Onze jarenlage ervaring maakt ons tot een specialist op het gebied van huisvesting voor overheidsgebouwen. Onze kernkwaliteit hierbij is het naar boven brengen van de onderliggende vraag van bestuurders. Deze wensen nemen we mee bij het bepalen van de juiste strategie voor het vastgoedbeleid.

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in overheidshuisvesting of lees verder over onze werkwijze.

Onze specialist:

Pity Jongens

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Laat ons jouw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de meest passende benaming voor jouw vraagstuk.

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Huisvestingsmatch

Welke visie op huisvesting wordt gehanteerd? Hoe beslis je als je minder gebouwen nodig hebt om je werkzaamheden te verrichten, welke panden afgestoten kunnen worden? En welke organisatieonderdelen samen gehuisvest kunnen worden? Door de hoeveelheid aan gebouwen en diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden, is dit een uniek vraagstuk. Niet alleen vastgoedtechnisch. Het vraagt ook om inzicht in de primaire processen van organisaties en hun lange termijn ontwikkelingen. Dit is nodig om een match te kunnen maken tussen het huidige aanbod van gebouwen en de toekomstige vraag naar werkplekken.

Masterplan

Aan de hand van diverse methodes betrekken we vertegenwoordigers bij de te maken vastgoedkeuzes. Een van deze methodes is de duplosessie. De duploblokken vertegenwoordigen de verschillende gebouwen en hun specifieke gebruikers of functies. Samen met gebruikers ‘leggen we de puzzel’ en brainstormen we over de mogelijkheden die er zijn met de bestaande middelen.

We leggen hiermee de basis voor de keuze van de gewenste doorgerekende variant en vormen een portefeuillestrategie die toekomstbestendig is. Deze strategie vertalen we vervolgens in een masterplan waarin we de verschillende projecten definiëren en de besparing in huisvestingslasten weergeven.

Contact met Aestate over vastgoedkeuzes

Ontrafelexperts nodig voor het oplossen van uw vraagstuk op het gebied van uw portefeuillestrategie? Neem dan direct contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl.

Onze specialist:

Ingrid den Teuling

Senior Adviseur

030 - 637 63 77

Ingrid_den_Teuling_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant