Huisvestingsadvies voor laboratoria is een van de specialismen waarin de ‘ontrafelexperts’ van Aestate bijzonder bedreven zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Aestate, als onafhankelijk adviesbureau, inmiddels een leidende positie heeft verworven bij het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van huisvesting voor laboratoria.

Onze huisvestingsexperts hebben tientallen jaren gecombineerde ervaring, waardoor zij als geen ander in staat zijn om u volledig te ontzorgen bij de nieuwbouw of inrichting van uw laboratorium. Zij weten welke complexiteit hierbij komt kijken en zien dit aspect van huisvesting dan ook als uniek specialisme. Dus bent u op zoek naar huisvestingsadvies voor laboratoria? Weet dan dat u in Aestate de ervaren en betrouwbare partner vindt die uw project tot een succes maakt!

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in huisvesting van laboratoria of lees verder over onze specifieke werkwijze hierin.

Onze specialist:

Bastiaan Peek

Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Bastiaan Peek

Laat ons jouw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Over welk type laboratorium gaat jouw huisvestingsvraagstuk?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Advies nieuwbouw laboratorium

Bij het voorbereiden van nieuwbouw voor een laboratorium komt heel wat kijken. Zo vraagt het type laboratorium (onderzoekslab of practicumlab) bijvoorbeeld om specifieke voorzieningen. Bij Aestate helpen wij u de benodigde voorzieningen gestructureerd en gedetailleerd in kaart brengen. Dit, ongeacht het type laboratorium. Bent u zich aan het oriënteren op de nieuwbouw van een ML-I lab, ML-II lab, BSL-I lab of BSL-II lab? Of bestaan er plannen om een cleanroom te bouwen? Aestate biedt u gedegen advies bij de nieuwbouw of renovatie van een laboratorium, waardoor uw project in vertrouwde handen is.

Advies inrichting laboratorium

Wanneer uw laboratorium eenmaal is gebouwd, dan is het essentieel om de ruimtes op een flexibele, duurzame en toekomstbestendige wijze in te richten. Het inwinnen van advies bij een expert met betrekking tot de inrichting van een laboratorium is hierbij sterk aan te raden. Het adequaat rekeninghouden met de veiligheidsvoorschriften voor uw laboratorium is namelijk slechts een van de specifieke uitdagingen. Bij de specialisten van Aestate is ruime ervaring aanwezig op het gebied van het standaardiseren van laboratoria op basis van diverse gestandaardiseerde labtypologieën. Afhankelijk van de voorbereidingsfase kunnen wij middels een Programma van Wensen of een Programma van Eisen uw labvoorzieningen helder definiëren. Ondersteuning van Aestate, in de vorm van advies bij de inrichting van uw laboratorium, bespaart u zodoende veel (doorloop)tijd, geld en frustratie.

Lean laboratorium

Het nieuw bouwen of renoveren van een laboratorium is vaak een proces van weggooien, opruimen en opnieuw inrichten. Aestate gaat deze uitdaging op gestructureerde en efficiënte wijze te lijf. Aestate helpt de workflow van uw lab in kaart te brengen met behulp van de lean-methode. Vervolgens wordt de lab workflow als uitgangspunt gebruikt bij de inrichting van uw laboratorium. Een veelvuldig door ons gehanteerde benadering hierbij is het toepassen van de 5S-methode. Dit is een methode die resulteert in een veilig laboratorium, waarin effectief en efficiënt kan worden gewerkt. Bovendien zorgt deze methode voor het in stand houden van de kwaliteit van het laboratorium door middel van een audit-proces.

Contact met Aestate over huisvestingsadvies voor laboratoria

Wilt u geheel vrijblijvend in contact komen met de experts van Aestate over huisvestingsadvies voor uw laboratorium? Heeft u concrete vraagstukken op het gebied van de inrichting of bouw van uw laboratorium? Of bent u benieuwd wat een lean laboratorium voor uw organisatie kan betekenen? Stuur dan een e-mail aan info@aestate.nl of bel met telefoonnummer 030 – 637 63 77. Met veel enthousiasme helpen onze experts u verder!

Onze specialist:

Bastiaan Peek

Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Bastiaan Peek