Nieuws / 14 juni 2024

Data- en informatiemanagement is cruciaal voor organisaties die hun ambities en doelstellingen willen realiseren. Alles draait om de beschikbaarheid van de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment. Aestate biedt diensten op het gebied van data- en informatiemanagement om organisaties te ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment.

We brengen informatie uit diverse bronnen samen, ontwikkelen dashboards en creëren inzichten die essentieel zijn voor toekomstbestendige bedrijfsvoering. Onze dashboards fungeren zo als een echt sturingsinstrument. Onze ontrafelexperts staan klaar om jouw organisatie te begeleiden door deze digitale transformatie.

Informatiemanagement richt zich op de informatiebehoefte en -voorziening ten behoeve van de verschillende bedrijfsfuncties- en processen die bijdragen aan de strategische sturing binnen een organisatie. Grip krijgen op de gezamenlijke opgave. Daarbij opent de digitale transitie vele mogelijkheden. Onze ontrafelexperts adviseren en ondersteunen organisaties graag in deze digitale transitie en helpen zo bedrijfskundige vraagstukken op te lossen. Ook helpen we met het vertalen van visie en ambities naar gedefinieerde SMART-doelstellingen en KPI’s. Dat gaat ook over bewustzijn van definities, praat iedereen dezelfde taal? Daarnaast hebben we aandacht voor het managementsysteem en alle besluitvormingsprocessen binnen de organisatie.

Hoewel we vanaf stap één oog hebben voor participatie, bewustwording en draagvlak is het belangrijk dat de ingerichte processen en het dashboard goed binnen de organisatie worden ingebed. Met een interactieve speurtocht zorgen we ervoor dat het nieuwe sturingsinstrument eigen gemaakt worden. Verder bieden we ondersteuning in ontwerp en gebruik door middel van masterclasses in PowerBI.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen met toekomstbestendige bedrijfsvoering door direct contact met ons op te nemen via info@aestate.nl of 030 637 63 77. Of lees hier meer nog meer over onze dienst data- en informatiemanagement!