Huisvestingsbeleid

Huisvestingsproces door Aestate
Jackie de Vries Directeur / Senior adviseur
Jackie de Vries

Huisvestingsbeleid

Hoe maak je een plan voor jouw huisvesting? Hoe zorg je ervoor dat jouw huisvesting past bij jouw organisatie? En wat voor normen pas je toe? Iedere organisatie gaat anders om met huisvesting. Een goed en helder geformuleerd huisvestingsbeleid draagt bij aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Hoe jij als organisatie omgaat met jouw huisvesting hangt af van de ambities, visie van jouw organisatie en de ontwikkelingen binnen en buiten jouw organisatie. Bijvoorbeeld de normen die worden gehanteerd bij het bepalen van de ruimtebehoefte, veranderingen in bekostiging en doorbelasting hiervan spelen hierin een rol. Wij kunnen samen met jou een huisvestingsbeleid opstellen, waarin we bovenstaande aspecten meenemen.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Een basis voor de toekomst

Het huisvestingsbeleid vormt de basis voor het strategisch huisvestingsplan van jouw organisatie. Met het beleid zijn de kaders voor beheer en ontwikkeling gesteld. Dit draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke realisatie en beheer van de huisvesting. Ook zorgt het huisvestingsbeleid ervoor dat de ontwikkelingen in jouw organisatie binnen de juiste kaders vertaald kunnen worden naar een passende huisvesting, voor nu en in de toekomst. Zodat jouw organisatie niet voor verrassingen komt te staan bij de uitvoering hiervan. Een scenarioanalyse en haalbaarheidsstudies zijn goede aanvullingen op het beleid.

Werkplekconcepten door Aestate
Werkplekconcepten via Aestate
We kunnen niet in de toekomst kijken, maar met behulp van de scenarioanalyse worden verschillende mogelijke scenario's uitgedacht.
Onderwijs huisvesting door Aestate

Scenarioanalyse

Wat voor gebeurtenissen en ontwikkelingen kunnen van invloed zijn op jouw huisvesting? Wat voor gevolgen heeft het voor jouw huisvesting wanneer er op een andere manier gewerkt moet worden? Hoe kan je het beste met deze veranderingen omgaan? We kunnen niet in de toekomst kijken, maar met behulp van de scenarioanalyse worden verschillende mogelijke scenario’s uitgedacht. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw organisatie hier zo goed mogelijk op kan anticiperen.

Contact over huisvestingsadvies met Aestate

Ben je benieuwd naar het huisvestingsadvies dat Aestate heeft voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl. Onze specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.

Contact opnemen

Wij staan je graag bij tijdens het verduurzamen van jouw huisvesting. Wil je meer weten over hoe wij dit aanpakken? Neem contact op met een van onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of via e-mail naar info@aestate.nl

Neem direct contact op!
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: