Als huisvestingsspecialist weten we dat een goed werkplekconcept onmisbaar is bij veranderingen in uw organisatie. In een effectief werkplekconcept zijn uw werkprocessen leidend voor de fysieke inrichting van uw gebouw(en). Uw manier van werken vertalen we naar de totstandkoming van aantallen en soorten werkplekken. Kunnen mensen elkaar bijvoorbeeld makkelijk vinden? Is er voldoende concentratie- of juist overlegruimte? Ruimte voor ontspanning?

Een werkplekconcept maakt meestal deel uit van het huisvestingsadvies dat onze specialisten voor u opstellen. En dat is niet voor niets. Een goed uitgevoerd werkplekconcept leidt immers tot een hogere tevredenheid onder werknemers en een optimale benutting van de beschikbare ruimte. En dat levert u in de loop van de tijd een flinke besparing op.

Aestate is nauw betrokken van eerste gesprek en tekentafel tot uitgewerkt integraal concept en inhuizing. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees verder.

Onze specialist:

Yvonne Janse

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Yvonne Janse

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Nazorg

Een werkplekconcept eindigt niet bij oplevering. Juíst als gebruikers hun werkplek daadwerkelijk gaan gebruiken, is het belangrijk te monitoren of alles goed verloopt. U vindt ons dan ook op die momenten op de nieuwe werkplekken. Eventuele onverwachte knelpunten pakken we op en natuurlijk is het ook prettig om te zien als uw gebruikers blij zijn met het resultaat waar door iedereen hard aan is gewerkt.

Succesvolle aanpak Aestate

Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag over onze succesvolle aanpak. Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Onze specialist:

Yvonne Janse

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Yvonne Janse

Werkplekconcepten projecten