Als huisvestingsspecialist weten we dat een goed werkplekconcept onmisbaar is bij veranderingen in jouw organisatie. In een effectief werkplekconcept zijn jouw werkprocessen leidend voor de fysieke inrichting van jouw gebouw(en). Jouw manier van werken vertalen we naar de totstandkoming van aantallen en soorten werkplekken. Kunnen mensen elkaar bijvoorbeeld makkelijk vinden? Is er voldoende concentratie- of juist overlegruimte? Ruimte voor ontspanning?

Een werkplekconcept maakt meestal deel uit van het huisvestingsadvies dat onze specialisten voor jou opstellen. En dat is niet voor niets. Een goed uitgevoerd werkplekconcept leidt immers tot een hogere tevredenheid onder werknemers en een optimale benutting van de beschikbare ruimte. En dat levert je in de loop van de tijd een flinke besparing op.

Aestate is nauw betrokken van eerste gesprek en tekentafel tot uitgewerkt integraal concept en inhuizing. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees verder.

Onze specialist:

Yvonne Janse

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Yvonne Janse

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Nazorg

Een werkplekconcept eindigt niet bij oplevering. Juíst als gebruikers hun werkplek daadwerkelijk gaan gebruiken, is het belangrijk te monitoren of alles goed verloopt. Je vindt ons dan ook op die momenten op de nieuwe werkplekken. Eventuele onverwachte knelpunten pakken we op en natuurlijk is het ook prettig om te zien als jouw gebruikers blij zijn met het resultaat waar door iedereen hard aan is gewerkt.

Succesvolle aanpak Aestate

Wil je meer weten? Wij vertellen je graag over onze succesvolle aanpak. Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Onze specialist:

Yvonne Janse

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Yvonne Janse

Werkplekconcepten projecten