De wereld van vastgoed is een wereld apart. Behoort aankoop of ontwikkeling van vastgoed niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden, dan is het raadzaam om een partner in de arm te nemen die jou kan voorzien van gedegen vastgoedadvies. Al vele jaren is Aestate, als onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau een gerenommeerde partij op het gebied van strategisch vastgoedadvies.

Bewezen vastgoedadviseur

Tientallen toonaangevende projecten zijn door de ‘ontrafelexperts’ van Aestate met succes en naar volle tevredenheid tot stand gekomen. Heb je hulp nodig bij jouw vastgoedfinanciering? Of bent je op zoek naar advies in vastgoedontwikkeling? Of wil je het projectmanagement op jouw vastgoed overlaten aan vertrouwde handen? Of je nu vastgoedeigenaar bent of binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de portefeuillestrategie, onze vastgoedadviseurs hebben ruimschoots ervaring en helpen je graag.

Neem direct contact op met een van onze vastgoedadviseurs voor vrijblijvend advies of lees verder over onze aanpak in vastgoedadvies.

Onze specialist:

Ingrid den Teuling

Senior Adviseur

030 - 637 63 77

Ingrid_den_Teuling_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant

Laat ons jouw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap 7 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Naar welk type advies ben je op zoek?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Vastgoedfinanciering

Wanneer jouw organisatie zich oriënteert op financiering voor het aantrekken van een of meerdere vastgoedobjecten, dan kunnen de experts van Aestate jou tijdens dit proces begeleiden. Niet voor niets is vastgoedfinanciering één van onze bewezen specialismen. Zo helpen wij onze klanten onder andere bij het uitwerken van een toekomstbestendige businesscase en bij het accuraat opstellen van een bidbook. We zijn goed bekend met de diverse subsidiemogelijkheden en begeleiden het gehele traject van subsidieaanvragen. Zo trekken wij potentiële investeerders, financiers of beleggers moeiteloos over de streep.

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling van kantoren, laboratoria en R&D faciliteiten is complex. Juist in dit complexe speelveld blinken de ‘ontrafelexperts’ van Aestate uit.

Zowel voor bestaande als voor nieuwe gebouwen worden wij ingezet bij de totstandkoming van gebouwconcepten. Met regelmaat buigen wij ons over vraagstukken met betrekking tot een passende uitstraling van een gebouw en over de beste kantoorinrichting. Hoe worden de functionele mogelijkheden van een gebouw optimaal benut, zonder daarbij afbreuk te doen aan de flexibiliteit en de economische waarde? Al dan niet in samenwerking met beleggers en betrokken stakeholders, adviseren wij je in het vinden van antwoord op deze en andere vragen. Dat maakt het speelveld van vastgoedontwikkeling niet minder complex maar wel (kosten)efficiënter, beter beheersbaar en leuker!

Projectmanagement vastgoed

Ben je op de hoogte van risicodragend projectmanagement bij de ontwikkeling van vastgoed? Dat is exact wat Aestate jou kan bieden. Projectmanagement in vastgoed kan door ons fixed price worden aangeboden. Doordat wij regie voeren over het proces van ontwerp tot oplevering, kunnen wij ons committeren aan het succes van jouw project. Zo selecteren en contracteren wij onder andere architecten en aannemers, bewaken wij voortgang en worden budgetten beheerd.

Contact over vastgoedadvies met Aestate

Ben je benieuwd naar het vastgoedadvies dat Aestate heeft voor jouw organisatie? Of wil je jouw huidige plannen eens geheel vrijblijvend voorleggen aan onze experts? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl. Wij helpen je graag.

Onze specialist:

Ingrid den Teuling

Senior Adviseur

030 - 637 63 77

Ingrid_den_Teuling_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant

Vastgoedadvies projecten