030 - 637 63 77 De Vork 2
3984 PA Odijk
Aestate op LinkedIn
 

Vastgoedadvies

De wereld van vastgoed is zonder twijfel een wereld apart. Een wereld waarin u moet weten hoe de hazen lopen. Behoort de aankoop of ontwikkeling van vastgoed niet tot uw dagelijkse werkzaamheden, dan is het raadzaam om een partner in de arm te nemen die u kan voorzien van gedegen vastgoedadvies. Al vele jaren is Aestate, als onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau, een gerenommeerde partij op het gebied van vastgoedadvies.

Tientallen toonaangevende projecten zijn door de ‘ontrafelexperts’ van Aestate met succes en naar volle tevredenheid tot stand gekomen. Wilt u ontzorgt worden op het gebied van vastgoedfinanciering? Bent u op zoek naar advies bij vastgoedontwikkeling? Of wenst u het projectmanagement op uw vastgoed over te laten aan vertrouwde handen? Weet dan dat u op Aestate kunt bouwen!

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap 7 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Naar welk type advies bent u op zoek?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Vastgoedfinanciering

Wanneer uw organisatie zich oriënteert op financiering voor het aantrekken van een of meerdere vastgoedobjecten, dan kunnen de experts van Aestate u tijdens dit proces begeleiden. Niet voor niets is vastgoedfinanciering één van de specialismen waarin wij onze sporen hebben verdiend. Zo helpen wij onze klanten onder andere bij het uitwerken van een toekomstbestendige businesscase en bij het accuraat opstellen van een bidbook. Bovendien zijn wij goed bekend met de diverse subsidiemogelijkheden en worden subsidieaanvragen volledig door ons begeleid. Zo trekken wij potentiële investeerders, financiers of beleggers moeiteloos over de streep.

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling van kantoren, laboratoria en R&D faciliteiten is complex. Juist in dit complexe speelveld blinken de ‘ontrafelexperts’ van Aestate uit.

Zowel voor bestaande als voor nieuwe gebouwen worden wij ingezet bij de totstandkoming van gebouwconcepten. Met regelmaat buigen wij ons over vraagstukken met betrekking tot een passende uitstraling van een gebouw en over de beste kantoorinrichting. Hoe worden de functionele mogelijkheden van een gebouw optimaal benut, zonder daarbij afbreuk te doen aan de flexibiliteit en de economische waarde? Al dan niet in samenwerking met beleggers en betrokken stakeholders, biedt advies van Aestate u antwoord op deze en andere vragen. Dat maakt het speelveld van vastgoedontwikkeling niet minder complex maar wel (kosten)efficiënter, beter beheersbaar en leuker!

Projectmanagement vastgoed

Wist u dat er zoiets bestaat als risicodragend projectmanagement bij de ontwikkeling van vastgoed? Dat is namelijk exact wat wij u bij Aestate kunnen bieden. Projectmanagement in vastgoed kan door ons fixed price worden aangeboden. Doordat wij regie voeren over het proces van ontwerp tot oplevering, kunnen wij ons committeren aan het succes van uw project. Zo selecteren en contracteren wij onder andere architecten en aannemers, bewaken wij voortgang en worden budgetten beheerd.

Contact over vastgoedadvies met Aestate

Bent u benieuwd naar het vastgoedadvies dat Aestate heeft voor uw organisatie? Of wilt u uw huidige plannen eens geheel vrijblijvend voorleggen aan onze experts? Neem dan vandaag nog contact met ons op door een e-mail te sturen aan vastgoedadvies@aestate.nl of door te bellen met telefoonnummer 030 - 637 63 77 . Wij hopen snel van u te mogen vernemen!

Onze specialist
Ronny Borgsteede
Senior adviseur

Contact opnemen »
Adviesbureau Aestate is ISO 9001 gecertificeerd Adviesbureau Aestate is ISO 14001 gecertificeerd

Vastgoedadvies projecten