De wereld van vastgoed is een wereld apart. Behoort aankoop of ontwikkeling van vastgoed niet tot uw dagelijkse werkzaamheden, dan is het raadzaam om een partner in de arm te nemen die u voorziet van gedegen vastgoedadvies. Al vele jaren is Aestate, als onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau, een gerenommeerde partij op het gebied van vastgoedadvies.

Tientallen toonaangevende projecten zijn door de ‘ontrafelexperts’ van Aestate met succes en naar volle tevredenheid tot stand gekomen. Heeft u hulp nodig bij uw vastgoedfinanciering? Of bent u op zoek naar advies in vastgoedontwikkeling? Of wilt u het projectmanagement op uw vastgoed overlaten aan vertrouwde handen? Of u nu vastgoedeigenaar bent of binnen uw organisatie verantwoordelijk voor de portefeuillestrategie, onze vastgoedadviseurs hebben ruimschoots ervaring en helpen u graag.

Neem direct contact op met een van onze vastgoedadviseurs voor vrijblijvend advies of lees verder over onze aanpak in vastgoedadvies.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap 7 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Naar welk type advies bent u op zoek?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Vastgoedfinanciering

Wanneer uw organisatie zich oriënteert op financiering voor het aantrekken van een of meerdere vastgoedobjecten, dan kunnen de experts van Aestate u tijdens dit proces begeleiden. Niet voor niets is vastgoedfinanciering één van onze bewezen specialismen. Zo helpen wij onze klanten onder andere bij het uitwerken van een toekomstbestendige businesscase en bij het accuraat opstellen van een bidbook. We zijn goed bekend met de diverse subsidiemogelijkheden en begeleiden het gehele traject van subsidieaanvragen. Zo trekken wij potentiële investeerders, financiers of beleggers moeiteloos over de streep.

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling van kantoren, laboratoria en R&D faciliteiten is complex. Juist in dit complexe speelveld blinken de ‘ontrafelexperts’ van Aestate uit.

Zowel voor bestaande als voor nieuwe gebouwen worden wij ingezet bij de totstandkoming van gebouwconcepten. Met regelmaat buigen wij ons over vraagstukken met betrekking tot een passende uitstraling van een gebouw en over de beste kantoorinrichting. Hoe worden de functionele mogelijkheden van een gebouw optimaal benut, zonder daarbij afbreuk te doen aan de flexibiliteit en de economische waarde? Al dan niet in samenwerking met beleggers en betrokken stakeholders, adviseren wij u in het vinden van antwoord op deze en andere vragen. Dat maakt het speelveld van vastgoedontwikkeling niet minder complex maar wel (kosten)efficiënter, beter beheersbaar en leuker!

Projectmanagement vastgoed

Bent u op de hoogte van risicodragend projectmanagement bij de ontwikkeling van vastgoed? Dat is exact wat Aestate u kan bieden. Projectmanagement in vastgoed kan door ons fixed price worden aangeboden. Doordat wij regie voeren over het proces van ontwerp tot oplevering, kunnen wij ons committeren aan het succes van uw project. Zo selecteren en contracteren wij onder andere architecten en aannemers, bewaken wij voortgang en worden budgetten beheerd.

Contact over vastgoedadvies met Aestate

Bent u benieuwd naar het vastgoedadvies dat Aestate heeft voor uw organisatie? Of wilt u uw huidige plannen eens geheel vrijblijvend voorleggen aan onze experts? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl. Wij helpen u graag.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Vastgoedadvies projecten