Vastgoedadvies

De wereld van vastgoed is een wereld apart. Behoort aankoop of ontwikkeling van vastgoed niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden, dan is het raadzaam om een partner in de arm te nemen die jou kan voorzien van gedegen vastgoedadvies. Al vele jaren is Aestate, als onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau een gerenommeerde partij op het gebied van strategisch vastgoedadvies..

Aestate / ontrafelexperts
Rogier Mattousch Senior adviseur
RMA_team_zijkant-removebg-preview

Bewezen vastgoedadviseur

Tientallen toonaangevende projecten zijn door onze ontrafelexperts met succes en naar volle tevredenheid tot stand gekomen. Heb je hulp nodig bij jouw vastgoedfinanciering? Of bent je op zoek naar advies in vastgoedontwikkeling?

Of wil je het projectmanagement op jouw vastgoed overlaten aan vertrouwde handen? Of je nu vastgoedeigenaar bent of binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de portefeuillestrategie, onze ontrafelexperts hebben ruimschoots ervaring en helpen je graag.

Neem direct contact op met een van onze vastgoedadviseurs voor vrijblijvend advies of lees verder over onze aanpak in vastgoedadvies.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vastgoedfinanciering

Wanneer jouw organisatie zich oriënteert op financiering voor het aantrekken van een of meerdere vastgoedobjecten, dan kunnen de experts van Aestate jou tijdens dit proces begeleiden. Niet voor niets is vastgoedfinanciering één van onze bewezen specialismen. Zo helpen wij onze klanten onder andere bij het uitwerken van een toekomstbestendige businesscase en bij het accuraat opstellen van een bidbook. We zijn goed bekend met de diverse subsidiemogelijkheden en begeleiden het gehele traject van subsidieaanvragen. Zo trekken wij potentiële investeerders, financiers of beleggers moeiteloos over de streep.

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling van kantoren, laboratoria en R&D faciliteiten is complex. Juist in dit complexe speelveld blinken onze ontrafelexperts uit.

Zowel voor bestaande als voor nieuwe gebouwen worden wij ingezet bij de totstandkoming van gebouwconcepten. Met regelmaat buigen wij ons over vraagstukken met betrekking tot een passende uitstraling van een gebouw en over de beste kantoorinrichting. Hoe worden de functionele mogelijkheden van een gebouw optimaal benut, zonder daarbij afbreuk te doen aan de flexibiliteit en de economische waarde? Al dan niet in samenwerking met beleggers en betrokken stakeholders, adviseren wij je in het vinden van antwoord op deze en andere vragen. Dat maakt het speelveld van vastgoedontwikkeling niet minder complex maar wel (kosten)efficiënter, beter beheersbaar en leuker!

"Doordat wij regie voeren over het proces van ontwerp tot oplevering, kunnen wij ons committeren aan het succes van jouw project."

Projectmanagement vastgoed

Ben je op de hoogte van risicodragend projectmanagement bij de ontwikkeling van vastgoed? Dat is exact wat Aestate jou kan bieden. Projectmanagement in vastgoed kan door ons fixed price worden aangeboden. Doordat wij regie voeren over het proces, van ontwerp tot oplevering, kunnen wij ons committeren aan het succes van jouw project. Zo selecteren en contracteren wij onder andere architecten en aannemers, bewaken wij de voortgang en worden budgetten beheerd.

Contact over vastgoedadvies met Aestate

Ben je benieuwd naar het vastgoedadvies dat Aestate heeft voor jouw organisatie? Of wil je jouw huidige plannen eens geheel vrijblijvend voorleggen aan onze ontrafelexperts? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl. Wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Wat is vastgoedadvies?

Het advies op het gebied van ontwikkeling of aankoop van vastgoed.

Waarom is het raadzaam een partner voor vastgoedadvies in te schakelen?

Vastgoed is een complex veld dat specifieke kennis vereist die buiten de dagelijkse werkzaamheden van de meeste organisaties valt. Aestate kan deskundige begeleiding bieden, waardoor betere en efficiëntere beslissingen kunnen worden genomen.

Welke diensten biedt Aestate aan als vastgoedadviseur?

Aestate biedt diensten aan zoals vastgoedfinanciering, vastgoedontwikkeling, risicodragend projectmanagement, inclusief het opstellen van businesscases, bidbooks, subsidieaanvragen en de selectie en het beheer van contracten met architecten en aannemers.

Hoe helpt Aestate bij vastgoedfinanciering?

Aestate begeleidt het gehele proces van financiering, inclusief het uitwerken van businesscases, het opstellen van bidbooks, het navigeren door subsidieaanvragen en het aantrekken van investeerders of financiers.

Wat houdt risicodragend projectmanagement in?

Bij risicodragend projectmanagement nemen wij de regie over van ontwerp tot oplevering tegen een vaste prijs. Dit omvat het contracteren van partijen zoals architecten en aannemers en het bewaken van de voortgang en budgetten.
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: