Bij veel organisaties vertegenwoordigt huisvesting een aanzienlijke kostenpost op de balans. Daarbij is huisvesting verbonden met de inrichting van de huidige bedrijfsvoering én de mate waarin kan worden geanticipeerd op toekomstige veranderingen. Geef uw huisvestingsbeleid dus de aandacht die het verdient.

Kunt u wel wat hulp in huisvestingsmanagement gebruiken? Doe dan gerust een beroep op onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau Aestate. Als ‘ontrafelexperts’ van Aestate hebben we alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij vraagstukken op het gebied van huisvestingsmanagent. Zo kunnen wij de rol van Programmamanager Huisvesting op ons nemen, u ondersteunen bij het Asset Management van uw vastgoed én de rol als Projectleider of Projectmanager Bouw vervullen.

Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor uw vraag op het gebied van huisvestingsmanagement. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op of lees onderstaand meer over wat Aestate voor u kan betekenen.

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens – Van Der Schaaf

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Programmamanager Huisvesting

Een duurzame en toekomstbestendige vastgoedportefeuille, dat is wat u van een Programmamanager Huisvesting van Aestate mag verwachten. We stellen voor u een huisvestingsperspectief, Programma van Eisen (PvE) of Programma van Wensen (PvW) op. Daarnaast kan de Programmamanager Huisvesting de projectdefinitie voor zijn of haar rekening nemen en programma- en processturing bieden.

Dat uw huisvestingsmanagement bij ons in vertrouwde handen is, blijkt wel uit ons bewezen track record. Onze relaties vertellen u graag over de samenwerking met een Programmamanager Huisvesting van Aestate.

Asset Management vastgoed

Als uw organisatie een eigen vastgoedportefeuille beheert, dan zal de term Asset Management u niet onbekend in de oren klinken. Omdat Asset Management een breed begrip is, lichten we u graag toe wat Aestate hieronder verstaat. In de kern zien wij het ontwikkelen van een goede visie als uitgangspunt. Deze vormt het fundament voor een weldoordacht beleid, dat we vervolgens vertalen naar vastgoedkeuzes.

Ook als het opstellen van een investeringsplan of de begeleiding bij het opstellen van een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) is gewenst, kunt u bouwen op Aestate. Met veel gedrevenheid vervullen wij voor onze klanten de rol als totaalpartner in Asset Management. Waarom? Omdat wij beseffen dat ieder vraagstuk in Asset Management uniek is, maar niet los kan worden gezien. Wij weten uit ervaring dat het belang van samenwerken, van projectdefinitie tot uitvoering, nooit mag worden onderschat. Eén gestroomlijnd en efficiënt proces is te allen tijde ons uitganspunt.

Projectmanager Bouw

Bezit of beheert uw organisatie vastgoed? Dan krijgt u vroeg of laat te maken met verbouwing of nieuwbouw. Dit is niet zo vreemd aangezien uw organisatie verandert en daarmee de eisen aan huisvesting veranderen en u daarop moet inspelen. Behoort de selectie van een geschikte architect of aannemer en de dagelijkse directievoering op een bouwproject niet tot uw kerntaken? Een Projectmanager Bouw van Aestate ontzorgt en neemt deze omvangrijke taken u graag uit handen.

De Projectmanager Bouw is uw steun en toeverlaat in het beheersen van tijd, kwaliteit, risico en geld. Hij of zij neemt de praktische organisatie van een bouwproject op zich en informeert u over alle zaken die voor u van belang zijn en zorgt voor een zorgeloos verloop naar de nieuwe huisvestingsoplossing.

Contact over huisvestingsmanagement met Aestate

Bent u nieuwsgierig geworden naar de ondersteuning van Aestate op het gebied van huisvestingsmanagement? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Mail naar info@aestate.nl of bel 030 – 637 63 77. Wij helpen u direct verder!

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens – Van Der Schaaf

Huisvestingsmanagement projecten