De huisvesting draagt bij aan de uitvoering van het primaire proces van jouw organisatie. Dat maakt dat het nodig is dat jouw huisvesting zo goed mogelijk aansluit bij jouw werkzaamheden zowel nu als in de toekomst. Hoe zorg ik er voor dat de huisvesting, middels huisvestingsmanagement, voldoet en blijft voldoen? Hoe krijg ik alle vragen vanuit de organisatie ingepast?

Jouw beleid verdient aandacht

Bij veel organisaties vertegenwoordigt huisvesting een aanzienlijke kostenpost op de balans. Daarbij is het managen van huisvesting verbonden met de inrichting van de huidige bedrijfsvoering én de mate waarin kan worden geanticipeerd op toekomstige veranderingen. Geef jouw Huisvestingsbeleid dus de aandacht die het verdient.

Bij het huisvestingsmanagement ligt de focus op het matchen van de vraag naar en het aanbod van huisvesting. De vraag wordt gevormd door wat jouw organisatie nodig heeft. Kennis van de primaire werkzaamheden en mogelijke veranderingen hierin, is hierbij van belang. Het aanbod wordt gevormd door de huidige huisvestingsportefeuille. Voor iedere organisatie geldt dat de vereiste huisvestingsprestaties verschillen, daarom kijkt Aestate graag samen met jou naar de behoeften van jouw organisatie om ervoor te zorgen dat jouw huisvesting waarde toevoegt.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Het huisvestingsmanagement vindt op verschillende niveaus plaats, op strategisch niveau als het gaat om de portefeuille en de financiën, op tactisch niveau als het gaat om inpassingen en het gebruik van de beschikbare meters en op operationeel niveau als het gaat om het in stand houden van de gebouwen en installaties. Bij het management van huisvesting is het daarom ook belangrijk om duidelijk te hebben hoe de rollen, taken en verantwoordelijkheden zijn verdeeld. Bijvoorbeeld een verdeling van taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Kennis en ervaring

Kun je wel wat hulp in huisvestingsmanagement gebruiken? Doe dan gerust een beroep op onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau Aestate. De ontrafelexperts van Aestate hebben alle kennis en ervaring in huis om te helpen bij vraagstukken op het gebied van huisvestingsmanagement. Zo kunnen wij de rol van Programmamanager Huisvesting op ons nemen, je ondersteunen bij het Asset Management van jouw vastgoed én de rol als Projectleider of Projectmanager Bouw vervullen.

Meer weten?

Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw vraag op het gebied van huisvestingsmanagement. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Huisvestingsmanagement projecten