Sluit jouw werkomgeving aan bij de activiteiten die je uitvoert? Of ben je toe aan een nieuw huisvestingsconcept, door een verandering in werkproces? In de ontwikkeling van een passend huisvestingconcept is de activiteitenregistratie een van de eerste stappen.

Een activiteitenregistratie is een onmisbaar instrument voor de ontwikkeling van een nieuwe werkomgeving. Werk toe naar een passende bouwstenenmix die aansluit bij de activiteiten van jouw werkproces.

Opstellen activiteitenprofielen

Met het instrument stellen we verschillende activiteitenprofiel op. De soorten profielen stellen we van te voren op, samen met de organisatie. Dit doen we door gelijksoortige afdelingen of functies te bundelen. Vervolgens registreren we gedurende een specifieke periode welke activiteiten de medewerkers met de verschillende profielen uitvoeren. Hieruit volgt een spreiding van diverse activiteiten die kenmerkend zijn voor het werkproces van dat type profiel.

Samenstellen bouwstenenmix

Met de samengestelde activiteitenprofielen zijn we klaar voor de volgende stap, het opstellen van een bouwstenenmix. In deze stap bepalen we gezamenlijk welke mix van bouwstenen het beste past bij het type profiel. Met een heldere huisvestingsvisie en bouwstenenmix hebben we alle ingrediënten voor een toekomstbestendig huisvestingsconcept.

 

Onze specialist:

Mark Leendertse

Medior Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Mark Leendertse | Aestate

Participatiedoelen

Artboard 1verbeeldenVerbeelden | Duidelijke activiteitenprofielen
Artboard 1expertise_ophalenErvaring ophalen | De gebruiker geeft input

Voor wie en wanneer?

Een activiteitenregistratie is een onmisbaar instrument in de ontwikkeling van een toekomstbestendig huisvestingsconcept. Waar sta jij in dit proces? Houd jij je bezig met de vernieuwing van jouw werkomgeving, dan is de activiteitenregistratie wellicht ook van waarde voor jou!

  • Inzicht in huidig gebruik van de werkomgeving Wil jij weten hoe jouw werkomgeving gebruikt wordt? Waar liggen mogelijke verbeterpunten?
  • Ontwikkeling  bouwstenenmix Samenstellen van de juiste mix van bouwstenen, die aansluit bij de verschillende activiteitenprofielen.
  • Ontwikkeling huisvestingsconcept Een passende bouwstenenmix is onmisbaar in de ontwikkeling van een huisvestingsconcept.
  • Opstellen huisvestingsplan het creëren van een toekomstbestendige huisvesting, die aansluit bij het primair proces van de organisatie

 

Toegepast op deze projecten