Er komt een moment dat de huisvesting van uw organisatie niet meer past bij de activiteiten. U heeft bijvoorbeeld te veel, te weinig of niet de juiste ruimte. Hoe lost u dit op? Het begint met het in kaart brengen van de prestaties waaraan uw toekomstige huisvesting moet voldoen, in overeenstemming met uw organisatiedoelstellingen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Aestate helpt u deze prestaties vast te leggen met een Programma van Eisen.

Bij het opstellen van eenProgramma van Eisen beginnen we met het formuleren van ambities en randvoorwaarden. Deze staan los van het gebouw of de voorziening en hebben als kernvraag welke huisvesting bij uw organisatie past en wat u ermee wilt bereiken.

Kunt u hulp gebruiken bij het formuleren van deze kernvraag in huisvesting? Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees verder over onze werkwijze in het vastleggen van uw Programma van Eisen.

Onze specialist:

Gerbert Poppenk

Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Gerbert Poppenk

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Passende huisvesting

Na het formuleren van ambities en randvoorwaarden beantwoorden we vragen als:

  • Aan welke organisatiedoelstellingen draagt de huisvesting bij?
  • Als er sprake is van cultuurverandering, welke elementen wilt u dan ondersteunen?
  • Is verbetering van samenwerking of communicatie nodig?
  • Welke kwaliteit of uitstraling past bij uw organisatie?
  • Welke ambities heeft uw organisatie op het gebied van duurzaamheid?
  • En: zijn er financiële of ruimtelijke kaders voor het realiseren van de huisvesting?

Het beantwoorden van deze vragen leidt vaak tot discussies. En dat is goed. Dit helpt in het beschrijven van zoveel mogelijk scenario's. Waar organisaties namelijk veranderen, geldt voor huisvesting het tegenovergestelde. Het is een product met een lange ontwikkeltijd. Dit vraagt om een langetermijnvisie op de huisvesting. Maar de toekomst is niet te voorspellen.

Aestate brengt de discussies op gang met behulp van diverse methodes. Zo gebruiken we referentiebeelden of stellingen, of houden we brainstormsessies. Doel is iedereen los te laten komen van de huidige situatie. Zo dagen we u en uw collega's uit om op andere wijze na te denken over passende huisvesting voor de toekomst.

Aandacht

Aestate heeft jarenlange ervaring in het opstellen van Programma's van Eisen. De ontwikkelingen gaan razendsnel en natuurlijk gaan wij daarin mee. Lopen we zelfs graag op de zaken vooruit. Onze frisse kijkwijze en aandacht voor uw organisatie is een bewezen succesformule. Resultaat: uw wensen en eisen gekoppeld aan uw doelstellingen en ambities in een Programma van Eisen.

Contact Aestate

Behoefte aan de frisse kijk van Aestate op uw huisvesting en gedegen advies bij het opstellen van uw Programma van Eisen? Neem contact met ons op via 030 - 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Onze specialist:

Gerbert Poppenk

Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Gerbert Poppenk

Programma van Eisen projecten