Huisvestingsstrategie

Jouw organisatie verandert en de omgeving verandert ook. Nieuwe ontwikkelingen doen zich voor en vragen mogelijk om een andere werkwijze. Maar hoe zit het met jouw fysieke werkomgeving? Past deze wel bij de nieuwe situatie? Waar moet jouw huisvesting aan voldoen om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen? Aestate denkt graag met je je mee bij het opstellen van jouw huisvestingsstrategie.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Organisatiedoelen realiseren

De huisvestingsstrategie maakt inzichtelijk wat voor werk- en leefomgeving nodig is om jouw organisatiedoelen te kunnen realiseren. Hierin speelt de vergelijking tussen de vraag naar huisvesting van jouw organisatie en het aanbod van vastgoed een belangrijke rol. De huisvestingsstrategie is het stappenplan om de visie op jouw huisvesting te realiseren. Zodat deze ook op de langere termijn blijft aansluiten bij veranderingen in de toekomst. Dit kan zowel gaan over afzonderlijke gebouwen, als over de gehele vastgoedportefeuille. Nadenken over mogelijke organisatieveranderingen en het uitwerken van verschillende scenario’s is hiervoor noodzakelijk.

Meerjarenstappenplan

Met behulp van het lange termijn huisvestingsplan (LTHP) maken we de strategie concreet in uit te voeren stappen. In dit plan beschrijven we welke acties en ingrepen noodzakelijk zijn voor het realiseren van de huisvestingsstrategie, met de daarbij behorende financiële consequenties.

Onze ontrafelexperts stellen samen met jou de ambities en doelstellingen vast. Ook verkennen we de veranderingen waar jouw organisatie mee te maken kan krijgen, zoals groei en krimp. We bepalen de speerpunten en helpen je bij het verder vertalen van de visie van jouw organisatie naar een huisvestingsstrategie. Een meerjarenstappenplan voor de vernieuwing van de huisvesting is het resultaat. Denk daarbij aan keuzes in type huisvesting, het definiëren van projecten en de termijn voor de onderhoudsplanningen. De huisvestingsstrategie geeft een volledig beeld van jouw huisvestingsvraag, benodigde vastgoedingrepen, investeringen en exploitatie. Op deze manier helpen wij je bij het realiseren van de optimale werkomgeving voor je medewerkers.

Contact over huisvestingsadvies met Aestate

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met het opstellen van jouw huisvestingsstrategie? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Huisvestingsadvies projecten

Veelgestelde vragen

Wat is een huisvestingsstrategie?

De huisvestingsstrategie maakt inzichtelijk wat voor werk- en leefomgeving nodig is om jouw organisatiedoelen te kunnen realiseren. Hierin speelt de vergelijking tussen de vraag naar huisvesting van jouw organisatie en het aanbod van vastgoed een belangrijke rol. De huisvestingsstrategie is het stappenplan om de visie op jouw huisvesting te realiseren. Zodat deze ook op de langere termijn blijft aansluiten bij veranderingen in de toekomst. Dit kan zowel gaan over afzonderlijke gebouwen, als over de gehele vastgoedportefeuille.