Bij de aansturing van nieuwbouw- en renovatieprojecten komt veel kijken. Aestate heeft jarenlange ervaring in bouwadvies en het aansturen van project- en ontwerpteams. Zoals het opstellen van Specifieke Programma’s van Eisen voor huisvestingsprojecten. Voor een volledig beeld betekent dit in korte tijd veel informatie verzamelen. Het is van groot belang de gebruikers hierbij te betrekken: wat vinden zij belangrijk aan hun nieuwe huisvesting? Welke uitstraling en sfeer krijgt een nieuw kantoor? Hoe denken zij te werken over 10, 20, 30 jaar?

We matchen dit met de algemene visie en eisen van een organisatie tot een concreet bouwadvies. Zo komen we tot een goed leesbaar, geïllustreerd en breed gedragen document dat zowel jouw projectleider als de gebruiker een goed houvast biedt. Een eerste tastbaar product, een communicatiemiddel richting de organisatie, maar ook richting een ontwerpteam in de vervolgfase.

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees verder over onze aanpak.

Onze specialist:

Jackie de Vries

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

JVR_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Gedegen plan

Het zorgvuldig opgestelde Programma van Eisen vormt het uitgangspunt en houvast gedurende jouw bouwtraject. Verschillende elementen en partijen moeten op elkaar worden aangesloten en dit vooral blijven. Dat vraagt om een strakke begeleiding en continue monitoring van processen, het bouwmanagement. Worden de artist impressions gevolgd? Welke ‘gezonde’ flexibiliteit is mogelijk als aanpassing nodig is door onverwachte omstandigheden? Wie bewaakt het tijdspad en het financiële plaatje? Wie stemt eventuele bijsturing met jouw organisatie af? De adviseurs van Aestate hebben ervaring met het bewaken van deze processen voor grote of kleinere ingrepen. Vanuit diverse rollen kunnen wij je hierin begeleiden of adviseren, wij zijn jouw bouwadviseur.

De basis van uw bouwproject?

Heb je een vraag met betrekking tot renovatie of nieuwbouw? Wij ontrafelen jouw vraag en vertalen het naar een helder bouwadvies. Neem contact op met een van onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Onze specialist:

Ingrid den Teuling

Senior Adviseur

030 - 637 63 77

Ingrid_den_Teuling_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant

Bouwadvies projecten