Bij de aansturing van nieuwbouw- en renovatieprojecten komt veel kijken. Aestate heeft jarenlange ervaring in het aansturen van project- en ontwerpteams. Zoals het opstellen van Specifieke Programma's van Eisen voor huisvestingsprojecten. Voor een volledig beeld betekent dit in korte tijd veel informatie verzamelen. Het is van groot belang de gebruikers hierbij te betrekken: wat vinden zij belangrijk aan hun nieuwe huisvesting? Welke uitstraling en sfeer krijgt een nieuwe kantoor? Hoe denken zij te werken over 10, 20, 30 jaar?

We matchen dit met de algemene visie en eisen van een organisatie. Zo komen we tot een goed leesbaar, geïllustreerd en breed gedragen document dat zowel uw projectleider als de gebruiker een goede houvast biedt. Een eerste tastbaar product, een communicatiemiddel richting de organisatie, maar ook richting een ontwerpteam in de vervolgfase.

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees verder over onze aanpak.

Onze specialist:

Lars Wolfkamp

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Lars Wolfkamp

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Gedegen plan

Het zorgvuldig opgestelde Programma van Eisen vormt het uitgangspunt en houvast gedurende uw bouwtraject. Verschillende elementen en partijen moeten op elkaar worden aangesloten en dit vooral blijven. Dat vraagt om een strakke begeleiding en continue monitoring van processen. Worden de artist impressions gevolgd? Welke 'gezonde' flexibiliteit is mogelijk als aanpassing nodig is door onverwachte omstandigheden? Wie bewaakt het tijdspad en het financiële plaatje? Wie stemt eventuele bijsturing met uw organisatie af? De adviseurs van Aestate hebben ervaring met het bewaken van deze processen voor grote of kleinere ingrepen. Vanuit diverse rollen kunnen wij u hierin begeleiden of adviseren.

De basis van uw bouwproject?

Heeft u een vraag met betrekking tot renovatie of nieuwbouw? Wij ontrafelen uw vraag en vertalen het naar een helder plan. Neem contact op met een van onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Onze specialist:

Lars Wolfkamp

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Lars Wolfkamp

Bouwadvies projecten