Bouwadvies

Bij de aansturing van nieuwbouw- en renovatieprojecten komt veel kijken. Aestate heeft jarenlange ervaring in bouwadvies en het aansturen van project- en ontwerpteams. Zoals het opstellen van Specifieke Programma’s van Eisen voor huisvestingsprojecten. Voor een volledig beeld betekent dit in korte tijd veel informatie verzamelen. Het is van groot belang de gebruikers hierbij te betrekken: wat vinden zij belangrijk aan hun nieuwe huisvesting? Welke uitstraling en sfeer krijgt een nieuw kantoor? Hoe denken zij te werken over 10, 20, 30 jaar?

Banner bouwadvies Aestate
Jackie de Vries Directeur / Senior adviseur
Jackie de Vries

Aanpak bouwadvies

We matchen dit met de algemene visie en eisen van jouw organisatie tot een concreet bouwadvies. Zo komen we tot een goed leesbaar, geïllustreerd en breed gedragen document dat zowel jouw projectleider als de gebruiker een goed houvast biedt. Een eerste tastbaar product, een communicatiemiddel richting de organisatie, maar ook richting een ontwerpteam in de vervolgfase.

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees verder over onze aanpak voor gedegen bouwadvies.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Het bouwmanagement

Het zorgvuldig opgestelde Programma van Eisen vormt het uitgangspunt en houvast gedurende jouw bouwtraject. Verschillende elementen en partijen moeten op elkaar worden aangesloten en dit vooral blijven. Dat vraagt om een strakke begeleiding en continue monitoring van processen, het bouwmanagement. Worden de artist impressions gevolgd? Welke ‘gezonde’ flexibiliteit is er mogelijk als aanpassing nodig is door onverwachte omstandigheden? Wie bewaakt het tijdspad en het financiële plaatje? Wie stemt eventuele bijsturing met jouw organisatie af?

Bouw Hijskraan Aestate
Bouwtekening Aestate
Wij ontrafelen jouw vraag en vertalen het naar een helder bouwadvies.
Kantoor ruimte Aestate

Ruime ervaring

Onze ontrafelexperts hebben ervaring met het bewaken van deze processen voor grote of kleinere ingrepen. Vanuit diverse rollen kunnen wij je hierin begeleiden of adviseren, wij zijn jouw bouwadviseur. Heb je een vraag met betrekking tot renovatie of nieuwbouw? Wij ontrafelen jouw vraag en vertalen het naar een helder bouwadvies.

Neem direct contact op

Neem contact op met een van onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Direct contact openemen

Veelgestelde vragen

Wat is bouwadvies?

Een goed leesbaar, geïllustreerd en breed gedragen document. Waarin een specifieke Programma van Eisen voor huisvestingsprojecten wordt opgesteld, welke we matchen met de algemene visie en eisen van jouw organisatie.

Wat is bouwmanagement?

Het zorgvuldig begeleiden en het continue monitoren van bouwprocessen.

Wat is een Specifiek Programma van Eisen (PvE) en waarom is het belangrijk voor bouwprojecten?

Een Specifiek Programma van Eisen is een document dat alle functionele en technische vereisten voor een bouwproject specificeert. Het is cruciaal omdat het dient als basis voor het ontwerp en de uitvoering van het project, en zorgt dat alle betrokkenen dezelfde doelen en verwachtingen hebben.
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: