Ook jouw organisatie heeft waarschijnlijk al enige tijd Het Nieuwe Werken (HNW) ofwel flexwerken geïntroduceerd. Hybride werken is momenteel een groot onderdeel van een organisatie. Zowel de werkgever en werknemer, maar ook werkplekken worden geacht flexibel te zijn. Hierbij loop je wellicht, net als vele andere organisaties, tegen meerdere problemen aan. Denk daarbij aan een gepersonaliseerde werkomgeving, claimgedrag en geen druktespreiding over de week. Maar ook jouw medewerker zelf kan problemen ondervinden, zoals het vinden van een werkplek en het in contact blijven met collega’s. Dit is waar de kennis van onze ontrafelexperts over Werkplekconcepten goed van pas komt.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Werkplekconcept

Als huisvestingsspecialist weten onze ontrafelexperts dat een goed werkplekconcept onmisbaar is bij veranderingen in jouw organisatie. In een effectief werkplekconcept zijn jouw werkprocessen leidend voor de fysieke inrichting van jouw gebouw(en). Jouw manier van werken vertalen we naar de totstandkoming van aantallen en soorten werkplekken. Kunnen mensen elkaar bijvoorbeeld makkelijk vinden? Is er voldoende concentratie- of juist overlegruimte? Ruimte voor ontspanning?

Bij een effectief werkplekconcept zijn jouw werkprocessen leidend voor de fysieke inrichting van jouw gebouw(en). Anders gezegd wordt jouw manier van werken vertaald naar de totstandkoming van aantallen en soorten werkplekken. Een goed uitgevoerd werkplekconcept biedt jouw organisatie namelijk significante voordelen, zoals een hogere tevredenheid onder werknemers en een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Zaken die jou in de loop van de tijd een flinke besparing zullen opleveren!

Bricks, bytes & behaviour

Het Nieuwe Werken (HNW) wordt ook beschreven als het tijd- en plaatsonafhankelijk werken en is oorspronkelijk afkomstig uit de ICT-sector. Tegenwoordig is HNW meer dan alleen een oplossing op ICT-gebied. Het gaat om een andere manier van organiseren waarbij onder andere leidinggeven, samenwerken en organisatiecultuur een belangrijke rol spelen.

In verbinding met HNW staan de factoren bricks, bytes en behaviour, ook wel ‘de 3 b’s’ genoemd. Organisaties zetten regelmatig als eerste in op de harde factoren van HWN: de bricks en de bytes. Aan de zachte kant van HNW, de behaviour, wordt vaak minder aandacht besteed of deze wordt vergeten.

Behaviour blijkt echter de essentiële ‘b’ te zijn om de doelen van HWN te kunnen behalen. Om hier proactief op te kunnen reageren, beginnen we met onderzoek naar de gedragskant van HNW binnen een organisatie. Met als doel het inzichtelijk maken van alle problemen die jij en jouw collega’s ervaren rondom het flexwerken.

Jouw vraagstuk ontrafeld

Met behulp van de kennis en het beeld van de gehele organisatie stellen we de oorzaken van de problemen vast. Door middel van creatieve sessies in combinatie met de kennis en ervaring van onze ontrafelexperts ontwikkelen we vervolgens passende oplossingen voor de vraagstukken binnen jouw organisatie.

Contact

Herken je de problemen rondom Het Nieuwe Werken en kun je deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met onze ontrafelexperts via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Hybride Werken projecten