De Aestate / AEcademy is een ontwikkel- en leeromgeving die theorie en praktijk van huisvestingsmanagement met elkaar verbindt. Doel is studenten in een vroeg stadium kennis te laten maken met ons mooie vakgebied. Zo zijn we aanwezig op evenementen zoals de Real Estate Career Day (RECD) die jaarlijks vanuit de Technische Universiteit Delft wordt georganiseerd en nemen we jong talent op in ons Afstudeerlab. Daarnaast organiseren we regelmatig masterclasses over specifieke thema's binnen ons werkveld en delen we in de Aestate / LibrAEry wetenschappelijke kennis op het gebied van huisvesting en vastgoed. 


Meld je aan bij Aestate / AEcademy

AEcademy logo

“Aestate heeft ons de mogelijkheid gegeven om de opgedane kennis direct in de praktijk te kunnen brengen.”

Aestate masterclass Lars

Aestate masterclasses / agenda

Regelmatig organiseert de Aestate AEcademy masterclasses over actuele onderwerpen binnen huisvestingsmanagement. We bieden deze masterclasses ook incompany aan. Ze zijn zowel gericht op eigenaren als gebruikers van vastgoed.

Binnenkort gaan we verschillend Masteclasses, zowel digitaal als in het echt aankondigen voor 2021. Houd onze socials en de website goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

N.b.: om te zorgen dat elke deelnemer actief cases in kan brengen, houden we per masterclass ongeveer 10 deelnemers aan wanneer deze in het echt plaats vindt. 

LibrAEry

Verberg Toon alle afstudeeronderzoeken
Verberg Toon alle kennisclips
Verberg Toon alle onderzoeken
Verberg Toon alle documenten
Verberg Toon alle wetenschappelijke artikelen
Verberg Toon alle whitepapers
duplo_ut_aestate
Kennisclip

Duplo methodiek

Met de DUPLO-methode van Aestate wordt een vraagstuk met behulp van een plattegrond en DUPLO steentjes nagebootst

Bekijk kennisclip
KC_gedragsverandering_2ut_aestate
Kennisclip

Kennisclip Gedragsverandering

Wil je meer te weten komen over organisatieverandering? Aestate heeft een handig stappenplan ontwikkeld wat in drie stappen zorgt voor een veranderklimaat binnen een organisatie.

Bekijk kennisclip
whitepaper_thuiswerken_ut_aestate
Whitepaper

Thuiswerken, het nieuwe normaal?

Deze whitepaper presenteert meerdere tips en tricks over hoe om te gaan met het structureel thuiswerken in het nieuwe normaal.

Bekijk whitepaper
Kennisclip lab omgeving | Aestate
Kennisclip

Kennisclip Labomgeving

In deze kennisclip laten wij zien hoe je een toekomstbestendige Labomgeving maakt samen met je gebruikers.

Bekijk kennisclip
Duurzaamheid in de praktijk | Aestate
Afstudeeronderzoeken

Duurzaamheid in de praktijk

‘Hoe kun je duurzame organisatiedoelstellingen die aansluiten aan de Sustainable Development Goals operationaliseren tot maatregelen, zonder dat deze tegenstrijdig zijn?’

Bekijk afstudeeronderzoek
De onderwijsruimte in de toekomst | Aestate
Afstudeeronderzoeken

De onderwijsruimte in de toekomst

Door middel van het onderzoek moeten onderwijsinstellingen een handvat krijgen van hetgeen zij aan hun ruimtes moeten veranderen om de volgende generatie studenten van goed onderwijs te voorzien.

Bekijk afstudeeronderzoek

Aestate tools

Als autoriteit op het gebied van huisvestingsmanagement delen we bij Aestate graag onze kennis en expertise via de Aestate tools. Hierin verzamelen we tools over ons vakgebied:

Bekijk alle tools

windmolens wijd aestate

Aestate afstudeerlab

Aestate helpt studenten en net-afgestudeerden met de volgende stap in hun mooie carrière. In het Afstudeerlab krijgen ze de ruimte om vaardigheden in de praktijk te toetsen en door te ontwikkelen. Onze huisvestingsadviseurs delen hun kennis en onderling sparren de studenten om tot nieuwe inzichten te komen. 

Vanuit Aestate / Afstudeerlab gaan wij de samenwerking aan met hbo- en wo-instellingen en organisaties binnen het vakgebied huisvestingsmanagement. Je kunt solliciteren naar een plaats in het Afstudeerlab om je afstudeeronderzoek te doen, gericht op een relevant huisvestingsthema. 

Vanaf de zomer afstuderen? Kijk dan op de vacature als Afstudeerder voor de Aecademy. Of neem direct contact met ons op: Solliciteer

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan voor het Aestate / afstudeerlab: kies een van onderstaande afstudeeronderzoeken (of stel zelf een onderwerp voor) en mail dit met korte motivatie naar sollicitatie@aestate.nl t.a.v. Pity Jongens.


Meld je aan bij Aestate / AEcademy

Tafelvoetbal aecademy