Aecademy

Aestate / ontrafelexperts
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Ontwikkel- en leeromgeving

De Aestate / AEcademy is een ontwikkel- en leeromgeving die theorie en praktijk van huisvestingsmanagement met elkaar verbindt. Doel is studenten in een vroeg stadium kennis te laten maken met ons mooie vakgebied. Zo zijn we aanwezig op evenementen zoals de Real Estate Career Day (RECD) die jaarlijks vanuit de Technische Universiteit Delft wordt georganiseerd en nemen we jong talent op in ons Afstudeerlab. Daarnaast delen we in de Aestate / Kennisbank wetenschappelijke kennis op het gebied van huisvesting en vastgoed.

Afstudeerlab

Aestate helpt studenten en net-afgestudeerden met de volgende stap in hun mooie carrière. In het Afstudeerlab krijgen ze de ruimte om vaardigheden in de praktijk te toetsen en door te ontwikkelen. Onze huisvestingsadviseurs delen hun kennis en onderling sparren de studenten om tot nieuwe inzichten te komen.

Vanuit Aestate / Afstudeerlab gaan wij de samenwerking aan met hbo- en wo-instellingen en organisaties binnen het vakgebied huisvestingsmanagement. Je kunt solliciteren voor een plaats in het Afstudeerlab om je afstudeeronderzoek te doen, gericht op een huisvestingsthema of een ander relevant onderwerp voor ons bedrijf.

Tessa op kantoor | Aestate ontrafelexperts
“Als ik vragen had, maakten mijn collega’s daar tijd voor vrij. Als een team werken zit écht geborgd in Aestate.”

Meld je nu aan voor ons afstudeerlab

Bekijk onze vacature als Afstudeerder voor de Aecademy. Of neem direct contact met ons op via 030 – 637 63 77 of een e-mail naar sollicitatie@aestate.nl.

Contact

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan voor het Aestate / afstudeerlab: stuur een mail en vermeld daarin jouw afstudeerrichting met een korte motivatie naar sollicitatie@aestate.nl t.a.v. Pity Jongens.