Onder de naam AEcademy bieden wij een ontwikkel- en leeromgeving die de theorie en praktijk van huisvestingsmanagement met elkaar verbindt. Hiermee slaagt Aestate erin studenten vroegtijdig kennis te laten maken met ons mooie vakgebied.

Zo zijn we aanwezig op evenementen zoals de Real Estate Career Day (RECD) die jaarlijks vanuit de praktijkvereniging BOSS van de Technische Universiteit Delft wordt georganiseerd, en nemen we jong talent op in ons Afstudeerlab. Daarnaast organiseren we onder de vlag van AEcademy regelmatig masterclasses over specifieke aspecten van huisvestingsmanagement en verzamelen en delen we binnenonze eigen LibrAEry wetenschappelijke kennis.


Meld je aan bij onze AEcademy

AEcademy

Aestate afstudeerlab

Met bevlogenheid helpt Aestate studenten en pas afgestudeerden hun volgende stap te maken naar een glansrijke carrière. Binnen het Afstudeerlab geeft Aestate jong talent de ruimte om hun vaardigheden in de praktijk te toetsen en door te ontwikkelen. De huisvestingsadviseurs van Aestate delen hun kennis met deelnemende studenten en de studenten sparren onderling om tot nieuwe inzichten te komen. Het Afstudeerlab is een samenwerking tussen Aestate, hbo- en wo-instellingen en organisaties binnen het vakgebied huisvestingsmanagement. Studenten kunnen solliciteren naar een plaats in ons Afstudeerlab en voeren vervolgens een afstudeeronderzoek uit dat is gericht op een relevant huisvestingsthema.

Aanmelden Aestate afstudeerlab

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor het Aestate afstudeerlab? Solliciteer dan direct door een van onderstaande afstudeeronderzoeken te kiezen (of zelf een onderwerp voor te dragen) en een motivatie te schrijven. Dit mail je vervolgens naar afstudeerlab@aestate.nl

We kijken uit naar je reactie!

Aecademy team

Eén tool voor de assetmanager

Een van de organisaties waar Aestate actief bij betrokken is op het gebied asset- en portefeuillemanagement, is het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Het is dé vastgoedorganisatie van de Rijksoverheid en verzorgt huisvesting voor o.a. ministeries, rechtbanken, gevangenissen en defensie.

Bekijk Tim’s onderzoek »

Huisvesting
als dienst

Als een organisatie met externe samenwerkingspartners onder een dak gaat samenwerken kan dat op verschillende manieren. Steeds vaker spreekt men de ambitie uit daarbij niet alleen kale ruimte te verhuren maar integrale oplossingen te vinden waarin ruimten, faciliteiten en zelfs werkplekken gedeeld worden.

Bekijk Ester’s onderzoek »

Verbeteren afstemming makers en gebruikers

Als huisvestingsadviesbureau heb je te maken met veel partijen en belanghebbenden. Goede afstemming tussen deze partijen is nodig om samen tot optimaal resultaat te komen. Er is een grote diversiteit aan tools en instrumenten waarmee je deze samenwerking kunt sturen om de belangrijkste knelpunten te tackelen.

Bekijk Sander’s onderzoek »
Aestate masterclass

Aestate masterclasses

Regelmatig organiseert de Aestate AEcademy masterclasses over actuele onderwerpen binnen huisvestingsmanagement. We bieden deze masterclasses ook incompany aan. Ze zijn zowel gericht op eigenaren als gebruikers van vastgoed.

Op dit moment hebben we in 2019 de volgende masterclasses gepland:

28 meiHuisvesting als dienst// Lees meer
volgt!De nieuwe weg naar het nieuwe werken// Lees meer
volgt!Grip op huisvesting// Lees meer

Om de kwaliteit van de masterclass te bewaken en ruimte te geven voor het bespreken van ingebrachte cases, houden we een aantal deelnemers van 10-15 per masterclass aan.

In de nabije toekomst organiseren we ook masterclasses over het nieuwe GROTIK voor projectmanagement en over strategisch huisvestingsmanagement. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten!

Aestate librAEry

Als autoriteit op het gebied van huisvestingsmanagement delen we bij Aestate graag onze kennis en kunde. Het op laagdrempelige wijze kunnen delen van onze expertise is de aanleiding geweest om Aestate LibrAEry in het leven te roepen.

In de Aestate LibrAEry verzamelen en delen we wetenschappelijke onderzoeken en publicaties over ons vakgebied:

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Pity Jongens – van der Schaaf via een e-mail naar pjongens@aestate.nl.

Bibliotheek-Dublin-Aestate-Aecademy