De Aestate / AEcademy is een ontwikkel- en leeromgeving die theorie en praktijk van huisvestingsmanagement met elkaar verbindt. Doel is studenten in een vroeg stadium kennis te laten maken met ons mooie vakgebied. Zo zijn we aanwezig op evenementen zoals de Real Estate Career Day (RECD) die jaarlijks vanuit de Technische Universiteit Delft wordt georganiseerd en nemen we jong talent op in ons Afstudeerlab. Daarnaast organiseren we regelmatig masterclasses over specifieke thema’s binnen ons werkveld en delen we in de Aestate / LibrAEry wetenschappelijke kennis op het gebied van huisvesting en vastgoed. 


Meld je aan bij Aestate / AEcademy

AEcademy logo

“Aestate heeft ons de mogelijkheid gegeven om de opgedane kennis direct in de praktijk te kunnen brengen.”

AEcademy logo

Aestate masterclasses / agenda

Aestate AEcademy organiseert masterclasses over actuele onderwerpen binnen huisvestingsmanagement. We bieden deze masterclasses ook incompany aan. Ze zijn zowel gericht op eigenaren als gebruikers van vastgoed.

N.b.: om te zorgen dat elke deelnemer actief cases in kan brengen, houden we per masterclass ongeveer 10 deelnemers aan wanneer deze in het echt plaats vindt. 

LibrAEry

Verberg Toon alle afstudeeronderzoeken
Verberg Toon alle kennisclips
Verberg Toon alle onderzoeken
Verberg Toon alle documenten
Verberg Toon alle wetenschappelijke artikelen
Verberg Toon alle whitepapers
marlijn_uitgelicht_website_aestate
Whitepaper

Hybride agile werken

Door de coronacrisis is er een versnelling gekomen in het hybride werken. Dit in combinatie met de opkomende werkvorm agile werken, is hybride agile werken ontstaan. Wat zijn de basisstappen om een toekomstbestendig huisvestingsconcept te creëren voor hybride agile werken? 

Bekijk whitepaper
duplo_ut_aestate
Kennisclip

Duplo methodiek

Met de DUPLO-methode van Aestate wordt een vraagstuk met behulp van een plattegrond en DUPLO steentjes nagebootst

Bekijk kennisclip
KC_gedragsverandering_2ut_aestate
Kennisclip

Gedragsverandering

Wil je meer te weten komen over organisatieverandering? Aestate heeft een handig stappenplan ontwikkeld wat in drie stappen zorgt voor een veranderklimaat binnen een organisatie.

Bekijk kennisclip
whitepaper_thuiswerken_ut_aestate
Whitepaper

Thuiswerken, het nieuwe normaal?

Deze whitepaper presenteert meerdere tips en tricks over hoe om te gaan met het structureel thuiswerken in het nieuwe normaal.

Bekijk whitepaper
Kennisclip lab omgeving | Aestate
Kennisclip

Labomgeving

In deze kennisclip laten wij zien hoe je een toekomstbestendige Labomgeving maakt samen met je gebruikers.

Bekijk kennisclip
Duurzaamheid in de praktijk | Aestate
Afstudeeronderzoeken

Duurzaamheid in de praktijk

'Hoe kun je duurzame organisatiedoelstellingen die aansluiten aan de Sustainable Development Goals operationaliseren tot maatregelen, zonder dat deze tegenstrijdig zijn?'

Bekijk afstudeeronderzoek

Aestate tools

Het creëren van de ideale werk-, leer- en leefomgevingMet onze creativiteit en teamspirit vinden we samen met de organisatie, haar medewerkers en stakeholders de beste huisvestingsoplossingen. 

Hiervoor zetten we verschillende tools en methodieken in om mensen, inhoud en proces te verbinden. 

Op welke manieren brengen we inzichten vanuit verschillende stakeholders bij elkaar? Hoe betrekken we een eindgebruiker in het proces? En welke instrumenten helpen grip te krijgen op vastgoed en huisvesting? 

Lees hier verder hoe wij deze tools inzetten in ons proces: 

Bekijk alle tools

windmolens wijd aestate

Aestate afstudeerlab

Aestate helpt studenten en net-afgestudeerden met de volgende stap in hun mooie carrière. In het Afstudeerlab krijgen ze de ruimte om vaardigheden in de praktijk te toetsen en door te ontwikkelen. Onze huisvestingsadviseurs delen hun kennis en onderling sparren de studenten om tot nieuwe inzichten te komen. 

Vanuit Aestate / Afstudeerlab gaan wij de samenwerking aan met hbo- en wo-instellingen en organisaties binnen het vakgebied huisvestingsmanagement. Je kunt solliciteren naar een plaats in het Afstudeerlab om je afstudeeronderzoek te doen, gericht op een relevant huisvestingsthema. 

Vanaf de zomer afstuderen? Kijk dan op de vacature als Afstudeerder voor de Aecademy. Of neem direct contact met ons op: Solliciteer

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan voor het Aestate / afstudeerlab: kies een van onderstaande afstudeeronderzoeken (of stel zelf een onderwerp voor) en mail dit met korte motivatie naar sollicitatie@aestate.nl t.a.v. Pity Jongens.


Meld je aan bij Aestate / AEcademy

Tafelvoetbal_aecademy