De zorgsector is de laatste jaren onderhevig aan tal van dynamieken. Denk bijvoorbeeld aan de strijd om cliënten en het zo betaalbaar mogelijk houden van behandelingen. Of de veranderende zorgwetgeving. Het aanbod aan zorgvastgoed is gemiddeld genomen echter sterk verouderd. Veel zorginstellingen ervaren daardoor grote uitdagingen in het laten voldoen van hun zorgvastgoed aan de hedendaagse eisen en behoeften van cliënten.

Is jouw zorgvastgoed nog wel rendabel? Of heb je steeds meer moeite om cliënten aan je te binden, terwijl dit voor jouw concurrenten geen probleem lijkt? Laat de ‘ontrafelexperts’ van Aestate je dan voorzien van gedegen advies omtrent jouw vastgped. Als geen ander zijn wij in staat om jouw zorgvastgoed bij te laten dragen aan een hogere cliënttevredenheid.

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in zorgvastgoed of lees verder over onze werkwijze hierin.

Onze specialist:

Jackie de Vries

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Jackie de Vries

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Transformatie zorgvastgoed

Onder de transformatie van zorgvastgoed verstaan wij bij Aestate de activiteiten die nodig zijn om jouw zorgvastgoedportefeuille gezond(er) en rendabel(er) te maken. De kennis en ervaring van onze experts helpt je aan de verwachtingen van cliënten te voldoen en deze te overtreffen! Zo adviseren wij je bij het aantrekken en afstoten van vastgoed, investering, financiering en exploitatie van vastgoed of begeleiden wij je bij vraagstukken omtrent het aanpassen van vastgoed aan veranderende doelgroepen.

Samenwerken met Aestate betekent dat je kunt putten uit tientallen jaren gecombineerde ervaring. Met Aestate als onafhankelijk adviesbureau aan jouw zijde ben je verzekerd van het beste resultaat in de transformatie van jouw zorgvastgoed.

Huisvestingsadvies zorg

Is jouw zorgvastgoedportefeuille toekomstbestendig? Sluit deze aan bij de toekomstvisie van jouw organisatie? Voldoet jouw zorgvastgoed wel aan de benodigde ruimtevraag, de gewenste kwaliteit en de noodzakelijke flexibiliteit? De experts van Aestate maken het met een gedegen huisvestingsadvies in no time inzichtelijk.

Wij doen dit bijvoorbeeld door het opstellen van een businesscase, Programma van Eisen (PvE) en het ontwikkelen van een inrichtingsplan. Ook voor het berekenen van een kostprijsdekkende huur en exploitatielasten ben je bij ons aan het juiste adres. De multidisciplinaire en beproefde werkwijze van Aestate is uniek in ons vakgebied. Deze stelt ons keer op keer in staat om onze klanten te voorzien van solide en duurzaam huisvestingsadvies in de zorg.

Zorgvastgoedadvies

Zorgvastgoed is een van onze specialiteiten. Daarom worden de adviseurs van Aestate ingezet bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van zorgvastgoedadvies. Zo behoort niet zelden het opstellen van een business case aan de hand van zorgzwaartepakketten (ZZP’s) tot onze taken. Daarnaast verstrekken we geregeld advies over renovatie en nieuwbouw.

Afhankelijk van de situatie behoort het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie eveneens tot ons domein; al dan niet gecombineerd met een locatiescan. Om nog maar te zwijgen over het daadwerkelijk begeleiden van verbouwingen (projectmanagement). Kortom, zorgvastgoedadvies bij Aestate omvat alles om van jouw zorgvastgoed een succes te maken!

Contact over zorgvastgoed met Aestate

Benieuwd hoe de experts van Aestate jouw vraagstuk op het gebied van zorgvastgoed ontrafelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen aan info@aestate.nl of door te bellen met telefoonnummer 030 – 637 63 77. Onze ontrafelexperts denken graag met je mee!

Onze specialist:

Ingrid den Teuling

Senior Adviseur

030 - 637 63 77

Ingrid den Teuling

Zorgvastgoed projecten