Zorgvastgoed

De zorgsector heeft de afgelopen jaren te maken gehad met veel verschillende dynamieken. Hierbij kan gedacht worden aan de strijd om cliënten. Maar ook aan het zo betaalbaar mogelijk houden van behandelingen en de veranderende zorgwetgeving. In tegenstelling tot deze veranderingen is het aanbod niet mee veranderd en daarom sterk verouderd. Veel zorginstellingen ervaren hierdoor grote uitdagingen om hun zorgvastgoed aan te laten sluiten bij de hedendaagse eisen en behoeften van cliënten.

Aestate / ontrafelexperts
Rogier Mattousch Senior adviseur
RMA_team_zijkant-removebg-preview

Vrijblijvend advies

Is jouw zorgvastgoed nog wel rendabel? Of heb je steeds meer moeite om cliënten aan je te binden, terwijl dit voor jouw concurrenten geen probleem lijkt? Laat onze ontrafelexperts je dan voorzien van gedegen advies omtrent jouw vastgoed.

Vrijblijvend advies over zorgvastgoed? Neem contact met ons op of lees verder over onze werkwijze.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Transformatie zorgvastgoed

Onder de transformatie van zorgvastgoed verstaan wij bij Aestate de activiteiten die nodig zijn om jouw zorgvastgoedportefeuille gezond(er) en rendabel(er) te maken. De kennis en ervaring van onze experts helpt je aan de verwachtingen van cliënten te voldoen en deze te overtreffen. Zo adviseren wij je bij het aantrekken en afstoten van vastgoed, investering, financiering en exploitatie van vastgoed of begeleiden wij je bij vraagstukken omtrent het aanpassen van vastgoed aan veranderende doelgroepen.

Samenwerken met onze ontrafelexperts betekent dat je kunt putten uit tientallen jaren gecombineerde ervaring. Met Aestate als onafhankelijk adviesbureau aan jouw zijde ben je verzekerd van het beste resultaat in de transformatie van jouw zorgvastgoed.

Huisvestingsadvies zorg

Is jouw zorgvastgoedportefeuille toekomstbestendig? Sluit deze aan bij de toekomstvisie van jouw organisatie? Voldoet jouw zorgvastgoed wel aan de benodigde ruimtevraag, de gewenste kwaliteit en de noodzakelijke flexibiliteit? Met gedegen huisvestingsadvies is dit in no time inzichtelijk.

Wij doen dit bijvoorbeeld door het opstellen van een businesscase, Programma van Eisen (PvE) en het ontwikkelen van een inrichtingsplan. Ook voor het berekenen van een kostprijsdekkende huur en exploitatielasten ben je bij ons aan het juiste adres. De multidisciplinaire en beproefde werkwijze van Aestate is uniek in ons vakgebied. Hierdoor voorzien onze ontrafelexperts onze klanten van een solide en duurzaam huisvestingsadvies in de zorg.

Zorg
Zorg galerij
Galerij zorg 2
Met Aestate als onafhankelijk adviesbureau aan jouw zijde ben je verzekerd van het beste resultaat in de transformatie van jouw zorgvastgoed.
Galerij zorg 2

Zorgvastgoedadvies

Zorgvastgoed is één van onze specialiteiten. Daarom worden de experts van Aestate ingezet bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van zorgvastgoedadvies. Zo behoort het opstellen van een business case aan de hand van zorgzwaartepakketten (ZZP’s) tot een van onze veelvoorkomende taken. Daarnaast verstrekken we geregeld advies over renovatie en nieuwbouw.

Afhankelijk van de situatie behoort het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie eveneens tot ons domein; al dan niet gecombineerd met een locatiescan. Daarnaast begeleiden we ook de volledige verbouwing (projectmanagement).

Contact over zorgvastgoed met Aestate

Benieuwd hoe de experts van Aestate jouw vraagstuk op het gebied van zorgvastgoed ontrafelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen aan info@aestate.nl of door te bellen met telefoonnummer 030 – 637 63 77. Onze ontrafelexperts denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Hoe bepaal ik of mijn zorgvastgoedportefeuille toekomstbestendig is?

Aestate kan helpen bepalen of een zorgvastgoedportefeuille toekomstbestendig is door het opstellen van een businesscase, Programma van Eisen (PvE) en het ontwikkelen van een inrichtingsplan, evenals het berekenen van kostprijsdekkende huur en exploitatielasten.

Wat verstaan wij bij Aestate onder transformatie van zorgvastgoed?

De transformatie van zorgvastgoed omvat activiteiten die nodig zijn om de zorgvastgoedportefeuille gezonder en rendabeler te maken, zoals het aanpassen van vastgoed aan veranderende doelgroepen en het adviseren over investering, financiering en exploitatie.

Hoe kan Aestate helpen bij het transformeren van zorgvastgoed?

Onze ontrafelexperts bieden expertise en ervaring in het transformeren van zorgvastgoed, inclusief advies over het aantrekken en afstoten van vastgoed, investering, financiering en exploitatie, om aan de verwachtingen van cliënten te voldoen en deze te overtreffen.
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: