ISDE-subsidie: investeer in duurzaamheid

Het wordt steeds belangrijker om te verduurzamen. Enerzijds dwingt de landelijke wet- en regelgeving het om sommige vlakken. Anderzijds is voor steeds meer mensen het belang van verduurzamen vanzelfsprekend. De landelijke overheid stimuleert de energietransitie vooral via wet- en regelgeving en subsidies. Zo is er de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Maar wanneer kom je nou in aanmerking voor deze subsidie en welke verduurzamingsmaatregelen worden vergoed?

Duurzaamheid | Aestate
Jackie de Vries Directeur / Senior adviseur
Jackie de Vries

Mogelijkheden voor jouw organisatie

Bij Aestate bezitten we over de juiste kennis en ervaring om de ISDE-subsidie succesvol aan te vragen. Onze ontrafelexperts helpen bij het opstellen van een duurzaamheidsvisie en -strategie en voeren een technische en financiële haalbaarheidsstudie uit zodat je zeker bent van een positief rendement van jouw investeringen.

ISDE-subsidie

Bedrijven, woningcorporaties en gemeenten kunnen baat hebben bij de ISDE-subsidie. Door middel van de ISDE-subsidie krijg je de mogelijkheid te investeren in energiebesparende maatregelen, zoals zonneboilers, warmtepompen en kleine windturbines. Door deze investeringen te doen draag je niet alleen bij aan nationale en Europese klimaatdoelstellingen, maar kan het ook zorgen voor een kostenbesparing op bijvoorbeeld de energierekening: met energiebesparende maatregelen verlagen jouw energiekosten en verhoogt de energie-efficiëntie. Daarnaast draag je ook bij aan een gezondere leefomgeving.

Wil je als Vereniging van Eigenaar (VvE) jouw gebouw te verduurzamen? Dan is er de de subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE).

 

 

 

Verduurzamen met subsidies
Kantoor Tessa staand copy

Rol van Aestate

Samen met onze partner E-Positive kunnen we jouw organisatie helpen bij het verduurzamen van jouw vastgoed en ben je verzekerd van een succesvolle ISDE-subsidieaanvraag. Zo kunnen onze ontrafelexperts helpen bij het in kaart brengen van de huidige situatie en verkennen van de beste verduurzamingsmaatregelen voor jouw organisatie. Bovendien kunnen we samen met jou een duurzaamheidsvisie en -strategie op voor jouw project opstellen en verzekeren we het plan door een technische en financiële haalbaarheidsstudie uit te voeren. Ook kunnen wij uw organisatie verder begeleiden tijdens de uitvoering en oplevering van de beoogde maatregelen. Op die manier vergroot je de kans op energiezuinige maatregelen met zichtbaar rendement voor jouw organisatie. Bovendien draag je bij aan de energietransitie en de klimaatdoelstellingen in Nederland.

Onze hulp inschakelen?

Benieuwd hoe onze ontrafelexperts jou kunnen helpen bij de aanvraag van de ISDE-subsidie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze ontrafelexperts via info@aestate.nl of telefonisch via 030 637 63 77!