“Jij schakelt moeiteloos van facturen verwerken naar het adviseren van de directie. Je bent financieel expert, maar denkt breder dan alleen geld .”

 

Aestate groeit! Dat betekent naast nieuwe opdrachten, nog meer uren verwerken, facturen versturen, betere rapportages maken en zorgen dat we blijven voldoen aan de kwaliteitsnormen. Ofwel: verdere professionalisering van ons bedrijfsmanagement. Daarvoor hebben we jou nodig!

Wat ga je doen?

Jij bent van structuur in planning, control en administratie. Maakt heldere rapportages die je verwerkt in dashboards. Begrijpt dat je met deze tools de status op het gebied van kwaliteit, financiën en commercie met één druk op de knop inzichtelijk maakt. En deze data vertaalt naar goed onderbouwd advies. Daarnaast zorg je voor het:

 • accuraat verwerken van gegevens in het kwaliteitsmanagementsysteem
 • maandelijks maken van financiële rapportages
 • bijhouden van gegevens in het CRM Teamleader
 • verbeteren van interne processen op het gebied van bedrijfsvoering
 • fungeren als sparringpartner van de directie.

Onderdeel van het team ontrafelexperts

Met zo’n 20 enthousiaste adviseurs blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven met een huisvestingsvraagstuk. Onafhankelijk in verschillende sectoren voor organisatie, huisvesting, vastgoed, IT en facilitaire dienstverlening. Op het grensvlak van gebouwen, vastgoedportefeuilles en openbare ruimte. Onze succesformule? Het met elkaar verbinden van mensen, inhoud en proces. Het achterhalen van de échte vraag.

In ons team staat kennis delen en elkaar versterken voorop. Een kink in de communicatie bespreken we direct, we houden van openheid. Vrijdagmiddag werken alle adviseurs die vaak bij de klant zitten, op kantoor. Niemand wil die overheerlijke vrijdagmiddag-tosti’s immers missen! En iedereen wil punten scoren met een potje tafelvoetbal. Jouw standplaats is de tot een, uiteraard, ideale werkomgeving verbouwde boerderij in Odijk, het innovatielab van team Aestate.

Aestate biedt jou

Ruimte deze functie zelfstandig in te richten. Met het management als sparringpartner vorm je het hart van de business van Aestate. Of het nu gaat om boekhouding, kwaliteitsmanagement of customer relations, je bent vraagbaak voor adviseurs en directie. Zie je mogelijkheden nieuwe processen binnen bedrijfsvoering op te zetten? Dan kun je jouw ondernemende instelling hier volledig in kwijt. Naast een geweldig team krijg je ook nog:

 • bruto maandsalaris van 3300 á 4000 euro o.b.v. een 40-urige werkweek afhankelijk van je ervaring
 • een arbeidsvoorwaardenpakket specifiek voor jou samengesteld
 • coachings- en opleidingsmogelijkheden, naar eigen inzicht in te vullen.

Jij blinkt uit in

Kansen niet alleen zien, maar ook pakken. Je wint snel het vertrouwen van collega’s en werkt net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband. Jouw brede kennis op het gebied van financiën en commercie benut je voor goed onderbouwd advies. De rapporten die je maakt, kloppen als een bus. En al is de werkdruk soms hoog, jij laat je niet gek maken. Sterker nog, dat houdt je scherp en geeft je energie. Daarmee kom je tot nieuwe inzichten die je proactief met het management deelt. En laat dat nou precies zijn wat nodig is om de bedrijfsvoering van Aestate naar een hoger plan te tillen. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Management en Organisatie
 • 2 á 4 jaar relevante werkervaring, onder andere in financiële- en projectadministratie
 • ervaring met Office 365 en financiële boekhoudpakketten Exact, Unit4 en Afas.

Omdat je een spilfunctie hebt, heeft fulltime aanwezigheid de voorkeur.

Solliciteren

Er valt altijd genoeg te ontrafelen, maar ben je er toch al uit? Mail dan je CV naar sollicitatie@aestate.nl ter attentie van Pity Jongens.

Vragen over de vacature manager bedrijfsvoering / business analist bij Aestate beantwoorden we natuurlijk graag. Bel 030-637 63 77, mail naar sollicitatie@aestate.nl of kom gerust langs voor een kop koffie!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens – Van Der Schaaf