Door de coronacrisis is er een versnelling gekomen in het hybride werken. Dit in combinatie met de opkomende werkvorm agile werken, is hybride agile werken ontstaan. Doordat dit een nieuwe werkvorm is, bestaat hiervoor nog geen uitgewerkt huisvestingsconcept. Echter stijgt de vraag hier wel naar. Wat zijn de basisstappen om een toekomstbestendig huisvestingsconcept te creëren voor hybride agile werken? 


 “Bij het huisvestingsconcept zijn er een aantal afwegingen die besproken moeten worden. Dit zijn vragen waar je als organisatie over na moet denken, wanneer je het huisvestingsconcept implementeert.” 

Welke stappen moeten worden doorlopen om tot een passend huisvestingsconcept te komen welke hybride agile werken ondersteunt? Speciaal voor organisaties die stoeien met dit thema heeft Aestate een whitepaper gemaakt. Door theorie en praktijk met elkaar te koppelen heeft Aestate een stappenplan ontwikkeld, waarin richting gegeven wordt aan hoe te komen tot een passend hybride agile huisvestingsconcept. Door middel van tips en een integrale denkwijze helpen wij jou graag een stap dichter bij een passende huisvestingsoplossing.  

Whitepaper aanvragen


  Whitepaper Hybride Agile werken

  Agile werken is een werkvorm
  Verschillende teams, verschillende middelen

  Meer informatie

  Wil je meer weten over het whitepaper ‘Hybride agile werken’? Neem dan contact op met Aestate via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl

  Meer over onze AEcademy