Afstudeerder met ontrafeltalent

Onder de naam AEcademy helpt Aestate studenten en pas afgestudeerden hun volgende stap te maken naar een glansrijke carrière. Doorlopend zijn we op zoek naar jong talent. We bieden nieuwe ontrafelexperts een dynamische kennis- en leeromgeving waar het vakgebied huisvestingsadvies tot leven komt. Zo wordt onderzoek gedaan naar het verkleinen van de kloof tussen makers en gebruikers, het inzetten van kantoorruimte voor samenwerking met partners en de sociale versie van GROTIK.

Medewerkers
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Het afstudeerlab van Aestate

Heb jij een afstudeeronderwerp en denk je dat wij daar goed in kunnen bijstaan, dan ben je bij ons meer dan welkom! Maar we kunnen jou ook helpen met het uitdenken van een actueel en interessant afstudeeronderwerp dat past binnen één van onze kerngebieden huisvestingsadvies en projectmanagement. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om je afstudeeronderzoek tot een succes te brengen. De AEcademy wordt gerund door Pity Jongens en Jackie de Vries. Beide hebben ze veel academische ervaring als PhD en docent en dat merk je echt in de begeleiding.

Wie zijn wij?

Aestate BV is een adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. We maken door integrale verandering een betere werk-, leer- en leefomgeving mogelijk. We denken vanuit veranderkracht van mens en organisatie. Aestate biedt onafhankelijk advies, begeleiding en ondersteuning aan verandering van organisatie, huisvesting, vastgoed, IT en facilitaire dienstverlening. We zijn een ervaren, dynamische organisatie die zich kan en wil aanpassen aan de behoeften van de omgeving.

We stellen ons elke keer de vraag: is er een andere manier om dit te doen? Zo blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven. We hebben altijd de behoefte om te verrassen met creatieve oplossingen die op draagvlak kunnen rekenen. Zo bouwen we aan verbindende omgevingen waar mensen kunnen excelleren.

Wie gingen je voor?

Lees meer over eerdere onderzoeken van onze afstudeerders:

/ Tessa Butter

/ Sander Breugelmans

/ Tim van der Wal

 

Eindpresentaties afstudeerders
“Als ik vragen had, maakten mijn collega’s daar tijd voor vrij. Als een team werken zit écht geborgd in Aestate.”

Aestate helpt studenten en net-afgestudeerden met de volgende stap in hun mooie carrière. In het Afstudeerlab krijgen ze de ruimte om vaardigheden in de praktijk te toetsen en door te ontwikkelen. Onze huisvestingsadviseurs delen hun kennis en onderling sparren de studenten om tot nieuwe inzichten te komen.

Geïnteresseerd?

Ben jij die energieke student met verandertalent? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@aestate.nl ter attentie van mevrouw dr. ir. P. Jongens, Directeur.

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag, via 030 – 637 63 77 of sollicitatie@aestate.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Contact opnemen met Aestate