Afstudeerder met ontrafeltalent

Onder de naam Aecademy helpen onze ontrafelexperts studenten en pas afgestudeerden hun volgende stap te maken in hun carrière. Als afstudeerder bij Aestate krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van huisvestings-, vastgoed- en datagedreven advies. Als onderdeel van ons enthousiaste team word je meegenomen in het veelzijdige vak van een ontrafelexpert.

Medewerkers
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Het afstudeerlab van Aestate

Heb jij een afstudeeronderwerp en denk je dat wij daar goed in kunnen bijstaan, dan ben je bij ons meer dan welkom! Maar we kunnen jou ook helpen met het uitdenken van een actueel en interessant afstudeeronderwerp dat past binnen één van onze kerngebieden huisvestingsadvies, vastgoedmanagement of datagedreven advies. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om je afstudeeronderzoek tot een succes te brengen. De AEcademy wordt gerund door Pity Jongens en Jackie de Vries. Beide hebben ze veel academische ervaring als PhD en docent en dat merk je echt in de begeleiding.

Wie zijn wij?

Aestate BV is een adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. We maken door integrale verandering een betere werk-, leer- en leefomgeving mogelijk. We denken vanuit veranderkracht van mens en organisatie. Aestate biedt onafhankelijk advies, begeleiding en ondersteuning aan verandering van organisatie, huisvesting, vastgoed, IT en facilitaire dienstverlening. We zijn een ervaren, dynamische organisatie die zich kan en wil aanpassen aan de behoeften van de omgeving.

We stellen ons elke keer de vraag: is er een andere manier om dit te doen? Zo blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven. We hebben altijd de behoefte om te verrassen met creatieve oplossingen die op draagvlak kunnen rekenen. Zo bouwen we aan verbindende omgevingen waar mensen kunnen excelleren.

Wie gingen je voor?

Lees meer over eerdere onderzoeken van onze afstudeerders:

/ Tessa Butter

/ Sander Breugelmans

/ Tim van der Wal

 

Eindpresentaties afstudeerders
“Als ik vragen had, maakten mijn collega’s daar tijd voor vrij. Als een team werken zit écht geborgd in Aestate.”

Aestate helpt studenten en net-afgestudeerden met de volgende stap in hun mooie carrière. In het Afstudeerlab krijgen ze de ruimte om vaardigheden in de praktijk te toetsen en door te ontwikkelen. Onze huisvestingsadviseurs delen hun kennis en onderling sparren de studenten om tot nieuwe inzichten te komen.

Geïnteresseerd?

Ben jij die energieke student met verandertalent? Kom dan vooral een keer kennismaken onder het genot van een lekkere bak koffie of thee!

Neem contact op via 030 – 637 63 77 of sollicitatie@aestate.nl ter attentie van mevrouw dr. ir. P. Jongens, Directeur Aestate.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Contact opnemen met Aestate