Vestigingsonderzoek

Jouw organisatie heeft plannen voor uitbreiding of voor het bouwen op een nieuwe locatie. Of het nu gaat om een gebouw met labfaciliteit, een kantoorruimte of onderwijslocatie, Aestate is hierin jouw ervaren partner.

Aestate / ontrafelexperts / vestigingsonderzoek
Rogier Mattousch Senior adviseur
RMA_team_zijkant-removebg-preview

Vestigingsonderzoek door Aestate

Onze ontrafelexperts onderzoeken of jouw wensen passen binnen de mogelijkheden van de directe omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld omwonenden, wat voor verandering in de infrastructuur brengt de bouw van jouw kantoorpand met zich mee? Of het bestemmingsplan, past jouw wens binnen dit plan en geeft het bestemmingsplan ruimte voor mogelijke aanpassingen? En heb je rekening gehouden met een eventuele milieuvergunning? Het vestigingsonderzoek is onderdeel van jouw totale huisvestingsplan en vormt een van de startpunten van jouw uit- of nieuwbouwtraject

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in vestigingsonderzoek of lees verder over onze werkwijze.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Integraal advies

Onze adviseurs starten met het opstellen van een gedetailleerd Programma van Eisen en het scouten van potentiële locaties. Hierbij nemen we diverse criteria uit het Programma van Eisen als uitgangspunt. Tegelijkertijd adviseren we je in het vastleggen van de voorkeurslocatie en het maken van een schets voor de financiering en inkoopstrategie met betrekking tot het te bouwen pand. Ook gedurende het bouwtraject kunnen wij je adviseren of zelfs concreet ondersteunen.

Infrastructuur door Aestate
Droneshot van Voorne door Aestate
"Onze rol als expert kun je inzetten tijdens het gehele proces van vestigingsonderzoek, aanbesteding, ontwerp, constructie en implementatie tot en met de geïntegreerde concepten voor IT, services en beveiliging."
Informatie over het Aestate team

Invulling van het werkplekconcept

We denken mee over de invulling van het werkplekconcept en toetsen of jouw strategische doelen vertaald zijn in het totale plaatje. Onze rol als expert kun je dus inzetten tijdens het gehele proces van vestigingsonderzoek, aanbesteding, ontwerp, constructie en implementatie tot en met de geïntegreerde concepten voor IT, services en beveiliging.

Contact

Staat u voor een uitbreidingsvraagstuk en heeft u behoefte aan deskundig advies en/of begeleiding? Neem dan contact op met onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of een e-mail naar info@aestate.nl.

Direct contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat houdt een vestigingsonderzoek in?

Een vestigingsonderzoek onderzoekt de haalbaarheid van het vestigen van een nieuwe locatie door rekening te houden met factoren zoals omwonenden, infrastructuur, bestemmingsplannen en milieuvergunningen. Dit onderzoek helpt bij het bepalen of een locatie geschikt is voor de geplande uitbreiding of nieuwbouw.
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: