Jouw organisatie heeft plannen voor uitbreiding of voor het bouwen op een nieuwe locatie. Of het nu gaat om een gebouw met labfaciliteit, een kantoorruimte of onderwijslocatie, Aestate is hierin jouw ervaren partner.

We onderzoeken of jouw wensen passen binnen de mogelijkheden van de directe omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld omwonenden, wat voor verandering in de infrastructuur brengt de bouw van jouw kantoorpand met zich mee? Of het bestemmingsplan, past jouw wens binnen dit plan en geeft het bestemmingsplan ruimte voor mogelijke aanpassingen? En heb je rekening gehouden met een eventuele milieuvergunning? Het vestigingsonderzoek is onderdeel van jouw totale huisvestingsplan en vormt een van de startpunten van jouw uit- of nieuwbouwtraject

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in vestigingsonderzoek of lees verder over onze werkwijze.

Onze specialist:

Jackie de Vries

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

JVR_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Integraal advies

Onze adviseurs starten met het opstellen van een gedetailleerd Programma van Eisen en het scouten van potentiële locaties. Hierbij nemen we diverse criteria uit het Programma van Eisen als uitgangspunt. Tegelijkertijd adviseren we je in het vastleggen van de voorkeurslocatie en het maken van een schets voor de financiering en inkoopstrategie met betrekking tot het te bouwen pand. Ook gedurende het bouwtraject kunnen wij je adviseren of zelfs concreet ondersteunen. We denken mee over de invulling van het werkplekconcept en toetsen of jouw strategische doelen vertaald zijn in het totale plaatje.

Onze rol als expert kun je dus inzetten tijdens het gehele proces van vestigingsonderzoek, aanbesteding, ontwerp, constructie en implementatie tot en met de geïntegreerde concepten voor IT, services en beveiliging.

Contact

Sta je voor een uitbreidingsvraagstuk en heb je behoefte aan deskundig advies en/of begeleiding? Neem dan contact op met onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of een e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Jackie de Vries

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

JVR_Aestate_ontrafelexperts_team_zijkant

Vestigingsonderzoek projecten