Uw organisatie heeft plannen voor uitbreiding of voor het bouwen op een nieuwe locatie. Of het nu gaat om een gebouw met labfaciliteit, een kantoorruimte of onderwijslocatie, Aestate is hierin uw ervaren partner.

We onderzoeken of uw wensen passen binnen de mogelijkheden van de directe omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld omwonenden, wat voor verandering in de infrastructuur brengt de bouw van uw kantoorpand met zich mee? Of het bestemmingsplan, past uw wens binnen dit plan en geeft het bestemmingsplan ruimte voor mogelijke aanpassingen? En heeft u rekening gehouden met een eventuele milieuvergunning? Het vestigingsonderzoek is onderdeel van uw totale huisvestingplan en vormt een van de startpunten van uw uit- of nieuwbouwtraject

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in vestigingsonderzoek of lees verder over onze werkwijze.

Onze specialist:

Lars Wolfkamp

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Lars Wolfkamp

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Integraal advies

Onze adviseurs starten met het opstellen van een gedetailleerd programma van eisen en het scouten van potentiële locaties. Hierbij nemen we diverse criteria uit het Programma van Eisen als uitgangspunt. Tegelijkertijd adviseren we u in het vastleggen van de voorkeurslocatie en het maken van een schets voor de financiering en inkoopstrategie met betrekking tot het te bouwen pand. Ook gedurende het bouwtraject kunnen wij u adviseren of zelfs concreet ondersteunen. We denken mee over de invulling van het werkplekconcept en toetsen of uw strategische doelen vertaald zijn in het totale plaatje.

Onze rol als expert kunt u dus inzetten tijdens het gehele proces van vestigingsonderzoek, aanbesteding, ontwerp, constructie en implementatie tot en met de geïntegreerde concepten voor IT, services en beveiliging.

Contact

Staat u voor een uitbreidingsvraagstuk en heeft u behoefte aan deskundig advies en/of begeleiding? Neem dan contact op met onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of een e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Lars Wolfkamp

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Lars Wolfkamp

Vestigingsonderzoek projecten