Het huisvestingsplan geeft een volledig beeld van jouw huisvestingsvraag, benodigde vastgoedingrepen, investeringen en exploitatie. Elk plan zal voor elke organisatie een andere invulling krijgen, zelfs de termijn zal verschillen. Zo is het strategisch huisvestingsplan maatwerk en dat doet Aestate door mensen, inhoud en proces met elkaar te verbinden.

Huisvestingsplan schetst passende huisvesting

In een huisvestingsplan schetsen we welke stappen nodig zijn om zowel vandaag als in de toekomst passende huisvesting te hebben. Het huisvestingsplan vormt daarmee de basis voor beslissingen over bijvoorbeeld onderhoud, verbouwingen en nieuwbouw. Aspecten die centraal staan in een huisvestingsplan zijn onder andere de ruimtevraag van jouw organisatie, de kwaliteit van het ruimteaanbod en benodigde verbouwingen en investeringen.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Meebewegen met ontwikkelingen in het integraal huisvestingsplan

We stellen het integraal huisvestingsplan samen met jou op aan de hand van de volgende stappen:

  • In kaart brengen van de strategische visie van jouw organisatie: wat is de benodigde ruimtevraag, de kwaliteit en flexibiliteit die nodig is?
  • Beschrijven van ingrepen zoals renovatie, nieuwbouw en het aantrekken of afstoten van panden. Bestaand vastgoed voldoet vaak niet meer aan de behoefte.
  • Zorgvuldig in kaart brengen van de financiële consequenties van deze ingrepen.

Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat jouw organisatie in staat is om mee te bewegen met alle mogelijke ontwikkelingen.

Lange termijn huisvestingsplan

Onze aanpak kenmerkt zich door zorgvuldige analyse met jouw strategische doelstellingen als uitgangspunt. Uiteraard nemen wij hier ook de financiële aspecten in mee. Vervolgens vertalen we de huisvestingsstrategie van jouw organisatie naar een concreet en sterk onderbouwd toekomstbestendig lange termijn huisvestingsplan (LTHP). Hierin zijn alle te maken keuzes in de tijd uitgezet. Denk daarbij aan keuzes in type huisvesting, het definiëren van projecten en onderhoudsplanningen. Een lange termijn huisvestingsplan (LTHP) zorgt dat jouw huisvesting past binnen de visie van jouw organisatie.

Samen vooruitkijken

Het is ons vak voor jou een omgeving te creëren die voldoet aan jouw wensen én mogelijkheden biedt voor de toekomst. Dat vraagt om anders kijken, vooruitkijken vanuit alle mogelijke invalshoeken. En dat kenmerkt Aestate.
Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met het opstellen van jouw huisvestingsplan? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Huisvestingsplan projecten