Jouw organisatie verandert. Nieuwe ontwikkelingen doen zich voor en vragen om een andere werkwijze. Maar hoe zit het met jouw werkomgeving? Past deze wel bij de nieuwe situatie, en wat nog gaat komen? Kortom, is jouw huisvestingsplan nog op orde? Als geen ander weten we als adviseurs bij Aestate hoe belangrijk het is om een huisvestingsplan te hebben en te zorgen dat deze up to date is. Niet alleen tijdens een periode van groei of krimp, maar juist vanaf het begin.

Waar moet jouw huisvesting aan voldoen om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen? Aestate denkt graag met je mee. Onze aanpak kenmerkt zich door zorgvuldige analyse met jouw strategische doelstellingen als uitgangspunt. Ook financiële aspecten nemen wij hier uiteraard in mee. Vervolgens vertalen we de visie van jouw organisatie naar een concreet en sterk onderbouwd toekomstbestendig huisvestingsplan.

Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of lees onderstaand meer over de aanpak van Aestate.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Huisvestingsplan als basis voor huisvestingsbeleid

Het huisvestingsplan vormt de basis voor het huisvestingsbeleid van jouw organisatie. Denk daarbij aan keuzes in type huisvesting, het definiëren van projecten en onderhoudsplanningen. Het plan geeft een volledig beeld van jouw huisvestingsvraag, benodigde vastgoedingrepen, investeringen en exploitatie.

Toekomstbestendig huisvestingsplan

We stellen het toekomstbestendig huisvestingsplan samen met jou op aan de hand van de volgende stappen:

  • In kaart brengen van de strategische visie van jouw organisatie: wat is de benodigde ruimtevraag, de kwaliteit en flexibiliteit die nodig is?
  • Beschrijven van ingrepen zoals renovatie, nieuwbouw en het aantrekken of afstoten van panden. Bestaand vastgoed voldoet vaak niet meer aan de behoefte.
  • Zorgvuldig in kaart brengen van de financiële consequenties van deze ingrepen.

Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat jouw organisatie in staat is om mee te bewegen met alle mogelijke ontwikkelingen.

Meer informatie

Het is ons vak om voor jou een omgeving te creëren die voldoet aan jouw wensen én mogelijkheden biedt voor de toekomst. Dat vraagt om anders kijken, vooruit kijken vanuit alle mogelijke invalshoeken. En dat kenmerkt Aestate.

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met het opstellen van jouw huisvestingsplan? Neem dan contact met ons op via 030 - 637 63 77 of via e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Daniël Koningen

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Daniel Koningen

Huisvestingsplan projecten