Uw organisatie verandert. Nieuwe ontwikkelingen doen zich voor en vragen om een andere werkwijze. Maar hoe zit het met uw werkomgeving? Past deze wel bij de nieuwe situatie, en wat nog gaat komen? Als geen ander weten we als adviseurs bij Aestate hoe belangrijk het is om een huisvestingsplan te hebben. Niet alleen tijdens een periode van groei of krimp, maar juist vanaf het begin.

Waar moet uw huisvesting aan voldoen om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen? Aestate denkt graag met u mee. Onze aanpak kenmerkt zich door zorgvuldige analyse met uw strategische doelstellingen als uitgangspunt. Ook financiële aspecten nemen wij hier uiteraard in mee. Vervolgens vertalen we de visie van uw organisatie naar een concreet en sterk onderbouwd toekomstbestendig huisvestingsplan.

Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of lees onderstaand meer over de aanpak van Aestate.

Onze specialist:

Bastiaan Peek

Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Bastiaan Peek

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Basis huisvestingsbeleid

Het huisvestingsplan vormt de basis voor het huisvestingsbeleid van uw organisatie. Denkt u daarbij aan keuzes in type huisvesting, het definiëren van projecten en onderhoudsplanningen. Het plan geeft een volledig beeld van uw huisvestingsvraag, benodigde vastgoedingrepen, investeringen en exploitatie.

Toekomstbestendig

We stellen het huisvestingsplan samen met u op aan de hand van de volgende stappen:

  • In kaart brengen van de strategische visie van uw organisatie: wat is de benodigde ruimtevraag, de kwaliteit en flexibiliteit die nodig is?
  • Beschrijven van ingrepen zoals renovatie, nieuwbouw en het aantrekken of afstoten van panden. Bestaand vastgoed voldoet vaak niet meer aan de behoefte.
  • Zorgvuldig in kaart brengen van de financiële consequenties van deze ingrepen.

Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat uw organisatie in staat is om mee te bewegen met alle mogelijke ontwikkelingen.

Meer informatie

Het is ons vak voor u een omgeving te creëren die voldoet aan uw wensen én mogelijkheden biedt voor de toekomst. Dat vraagt om anders kijken, vooruit kijken vanuit alle mogelijke invalshoeken. En dat kenmerkt Aestate.

Wilt u meer weten over hoe wij kunnen helpen met het opstellen van uw huisvestingsplan? Neem dan contact met ons op via 030 - 637 63 77 of via e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Bastiaan Peek

Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Bastiaan Peek

Huisvestingsplan projecten