Nieuws / 14 maart 2020

Samen een omgeving creëren die bijdraagt aan het werkgeluk van medewerkers. Dat is de visie van Pauline van Raaij. Vorige maand is zij gestart als adviseur bij Aestate.

“Ik ben al een aantal jaar werkzaam als huisvestingsadviseur. Ik had al contact met een ontrafelexpert en hij vertelde altijd erg enthousiaste verhalen over Aestate. Toen ik zelf een nieuwe uitdaging zocht ben ik hier terecht gekomen. Ik werk als adviseur, waarbij ik zelf altijd de combinatie opzoek van adviseren, informeren en betrekken. Ik vind het leuk om anderen te inspireren om hun eigen bijdrage te leveren, zodat we samen de volgende stap kunnen zetten!

Ik ben ervan overtuigd dat synergie ons beter maakt en wil graag anderen in beweging krijgen. Veranderingen in de huisvesting van een organisatie zijn spannend, maar door de organisatie en het advieswerk op elkaar af te stemmen kunnen deze veranderingen gerealiseerd worden. Hierbij deel ik graag mijn kennis en ervaringen, zodat anderen deze kunnen gebruiken en aanvullen met eigen kennis en ideeën.”

Contact

Wil je kennis maken met Pauline of wil je meer weten over werkgeluk? Neem dan contact op via de email van Pauline: pvanraaij@aestate.nl