Nieuws / 22 oktober 2020

Aestate is al tweeënhalf jaar verbonden aan Het Summa College als hoofd projectbureau en als projectmanager vastgoed. Onze ontrafelexpert Ronny Borgsteede is samen met een divers team van interne vastgoed experts aan de slag om de steeds verder uitbreidende vastgoedportefeuille van het Summa College te beheren, vernieuwen en innoveren.

Het aantal nieuwe onderwijspanden blijft groeien. Onlangs heeft het Summa College haar intrek genomen op een locatie nabij Eindhoven Airport. Hier is een hybride onderwijs locatie gemaakt die direct in verbinding staat met het werkveld.

“Een hybride onderwijsvorm houdt in dat de theorie die aangeboden wordt tijdens de lessen ook direct toegepast kan worden in de praktijk gedurende de opleiding.

Het brengt de theorielessen en de arbeidsmarkt fysiek bij elkaar. Zo wordt de theorie snel concreet en biedt het mogelijkheid tot maatwerk voor de leerling in het leerproces.” – Ronny Borgsteede

De Werkgroep van Summa, architecten en Aestate hebben een mock-up, een model op werkelijke grote, laten bouwen op Eindhoven Airport in de vorm van een vliegtuig. Hierin kunnen de studenten van de opleiding tot steward en stewardess verschillende situaties simuleren. Situaties die in de werkelijkheid ook kunnen ontstaan, zoals noodgevallen of het omgaan met lastige reizigers. Er kan meer praktijkervaring worden opgedaan wat de stap naar de arbeidsmarkt kleiner maakt. Dit vergroot weer de banenkans.

Wil je de mock-up in actie zien? Kijk dan deze korte rapportage van studio 040.

Ook een huisvestingsvraag?

Neem voor meer informatie over deze huisvestingsopgave of vrijblijvend advies contact op met Ronny Borgsteede via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar rborgsteede@aestate.nl

Los ook mijn vraagstuk op!