Nieuws / 30 juni 2020

Organisaties hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid. Duurzaamheid is alleen ontzettend breed, veel breder dan enkel het energieverbruik en de CO2 uitstoot. Het gaat om de balans en het evenwicht tussen verschillende aspecten, of thema’s. Voor de gebouwde omgeving zijn er circa tien thema’s te onderscheiden die de volledige breedte binnen duurzaamheid dekken; gezondheid en welzijn, materialen en afval, water, mobiliteit, energie, ecologie, landgebruik, ruimtegebruik en flexibiliteit, ruimtelijke kwaliteit en sociale relevantie.

Door het aantal thema’s weten veel organisaties niet wat het beste bij hen past. Want wat is er nou eigenlijk voor nodig om tot een duurzame huisvestingsoplossing te komen? En hoe sluit deze oplossing aan bij jouw organisatiedoel?

“Een organisatie moet duurzaamheid opnemen in haar algemene organisatiedoelen om succesvol te verduurzamen.”

Speciaal voor organisaties die stoeien met het verduurzamen van hun huisvesting heeft Aestate een whitepaper gemaakt. Aan de hand van een vergelijking tussen theorie en praktijk heeft Aestate een stappenplan ontwikkeld die jou kan helpen richting te geven aan een duurzame huisvesting die past bij jouw organisatiedoelen. Met behulp van handige tips en modellen helpen wij jou graag een stap dichterbij een passende huisvestingsoplossing.

Vraag de whitepaper aan: