Om een volledig beeld te kunnen krijgen van jouw huisvestingsvraag, benodigde vastgoedingrepen, investeringen en exploitatie is het opstellen van een lange termijn huisvestingsplan noodzakelijk. Voor elke organisatie zal dit plan een andere invulling krijgen. Door mensen, inhoud en processen met elkaar te verbinden creëert Aestate een lange termijn huisvestingsplan op maat.

Lange termijn huisvestingsplan op maat

Om zowel vandaag als in de toekomst passende huisvesting te hebben, schetsen we in een lange termijn huisvestingsplan op maat welke stappen hiervoor nodig zijn. Hierdoor wordt een basis gevormd voor de beslissingen die genomen moeten worden over bijvoorbeeld nieuwbouw, verbouwingen of onderhoud. Onderwerpen als de ruimtevraag van jouw organisatie, de kwaliteit van het ruimteaanbod, investeringen en verbouwingen staan centraal in het lange termijn huisvestingsplan.

Onze specialist:

Pity Jongens

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Strategische visie op vastgoed

Aan de hand van de volgende stappen stellen we samen met jou het lange termijn huisvestingsplan op:

  • De strategische visie van jouw organisatie in kaart brengen: Welke ruimtevraag is er nodig? Welke flexibiliteit en kwaliteit zijn er nodig?
  • Vaak voldoet bestaand vastgoed niet meer aan de behoefte. Hierdoor is het van belang om ingrepen als renovatie, nieuwbouw en het aantrekken of afstoten van panden te beschrijven en de financiële consequenties van deze ingrepen zorgvuldig in kaart brengen.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw organisatie kan meebewegen met alle mogelijke ontwikkelingen.

Kenmerk Lange termijn huisvestingsplan

Onze aanpak kenmerkt zich door zorgvuldige analyse met jouw strategische doelstellingen als uitgangspunt. Uiteraard nemen wij hier ook de financiële aspecten in mee. Vervolgens vertalen we de huisvestingsstategie van jouw organisatie naar een concreet en sterk onderbouwd toekomstbestendig lange termijn huisvestingsplan (LTHP). Hierin zijn allen te maken keuzes in de tijd uitgezet. Denk daarbij aan keuzes in type huisvesting, het definiëren van projecten en onderhoudsplanningen. Een lange termijn huisvestingsplan (LTHP) zorgt dat jouw huisvesting past binnen de visie van jouw organisatie.

Neem contact met op Aestate

Het is ons vak om voor jou een omgeving te creëren die voldoet aan jouw wensen én mogelijkheden biedt voor de toekomst. Dat vraagt om anders kijken, vooruitkijken vanuit alle mogelijke invalshoeken. En dat kenmerkt Aestate.
Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met het opstellen van jouw huisvestingsplan? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Onze specialist:

Pity Jongens

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Huisvestingsadvies projecten

v