Lange termijn huisvestingsplan

Om een volledig beeld te kunnen krijgen van jouw huisvestingsvraag, benodigde vastgoedingrepen, investeringen en exploitatie is het opstellen van een lange termijn huisvestingsplan (LTHP) noodzakelijk. Voor elke organisatie zal dit plan een andere invulling krijgen. Door mensen, inhoud en processen met elkaar te verbinden creëert Aestate een LTHP op maat.

Huisvestingsplan | Aestate
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Onze werkwijze

Om zowel vandaag als in de toekomst passende huisvesting te hebben, schetsen onze ontrafelexperts in een lange termijn huisvestingsplan (LTHP) welke stappen hiervoor nodig zijn. Onze aanpak wordt gekenmerkt door zorgvuldige analyses met jouw strategische doelstellingen als uitgangspunt. Natuurlijk worden hier ook de financiële aspecten in mee genomen.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Lange termijn huisvestingsplan op maat

Vervolgens vertalen we de huisvestingsstrategie van jouw organisatie naar een concreet en sterk onderbouwd toekomstbestendig LTHP op maat. Hierin zijn alle te maken keuzes in de tijd uitgezet en wordt er een basis gevormd voor de beslissingen die genomen moeten worden over bijvoorbeeld nieuwbouw, verbouwingen of onderhoud. Onderwerpen als de ruimtevraag van jouw organisatie, de kwaliteit van het ruimteaanbod, investeringen en verbouwingen staan centraal in het lange termijn huisvestingsplan (LTHP).

Strategisch huisvestingsplan Summa College
Onze aanpak wordt gekenmerkt door zorgvuldige analyses met jouw strategische doelstellingen als uitgangspunt.
Aestate / ontrafelexperts

Reageren op ontwikkelingen

Aan de hand van de volgende stappen stellen we samen met jou het lange termijn huisvestingsplan (LTHP) op:

  • De strategische visie van jouw organisatie in kaart brengen: Welke ruimtevraag is er nodig? Welke flexibiliteit en kwaliteit zijn er nodig?
  • Vaak voldoet bestaand vastgoed niet meer aan de behoefte. Hierdoor is het van belang om ingrepen als renovatie, nieuwbouw en het aantrekken of afstoten van panden te beschrijven. Daarnaast is het belangrijk om de financiële consequenties van deze ingrepen zorgvuldig in kaart brengen.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw organisatie kan meebewegen met alle mogelijke ontwikkelingen.

Contact over lange termijn huisvestingsplan

Het is ons vak voor jou een omgeving te creëren die voldoet aan jouw wensen én mogelijkheden biedt voor de toekomst. Dat vraagt om anders kijken, vooruitkijken vanuit alle mogelijke invalshoeken. En dat kenmerkt Aestate.

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met het opstellen van jouw huisvestingsplan? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Neem direct contact op!
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: