Nieuws / 10 september 2020

De zomervakantie is voorbij. Voor onze Ontrafelexperts betekent dat weer volop aan de slag met veel uitdagende projecten. Wij zijn blij dat we daarbij drie nieuwe trainees en een afstudeerder mogen begroeten. Alhoewel nieuw… twee trainees heb je vast al eerder in onze berichten voorbij zien komen.

Om te beginnen zijn Tessa Butter en Tom Mars, na hun afstuderen voor de zomer, bij Aestate gebleven als Trainees. Zij gaan de andere Ontrafelexperts ondersteunen in de verschillende projecten. Zo doen ze veel ervaring op met het adviseurswerk en ontwikkelen ze zich verder tot echte Ontrafelexperts. Om meer te weten te komen over Tessa en Tom kan je dit in dit nieuwsbericht lezen.

Ook Daniël Brandon is begonnen als Trainee bij Aestate. Na zijn masteropleiding Management in the Built Environment (TU Delft) heeft hij veel zin zich te buigen over het huisvestingsvraagstuk van (publieke) organisaties.

Afstuderen

Jetske studeert aan de Technische Universiteit Delft. Nadat ze de bachelor “Bouwkunde” heeft afgerond, is ze de mastertrack “Management in the Built Environment” gaan volgen. Op dit moment zit ze in de laatste fase van haar opleiding waarin ze een onderzoek uitvoert. Zij doet onderzoek naar de relatie tussen de werkomgeving en de fysieke activiteit van werknemers. Meer specifiek onderzoekt ze de relatie tussen de indeling van ruimtes in de kantooromgeving (gebouw en buitenruimte) en het aantal gezette stappen van werknemers. Voor dit onderzoek zoekt ze nog organisaties die deel willen nemen. Meer hierover lees je binnenkort.

Contact

Benieuwd naar de nieuwe kennis die in huis is gehaald? Hoe kunnen zij jouw werk- of studiegeluk vergroten? Of wil je meer weten wat de Aecademy voor jouw afstudeeronderzoek of traineeship kan betekenen?

Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl