Als echte ‘ontrafelexperts’ zijn de specialisten van Aestate bijzonder bedreven op het gebied van huisvestingsadvies. Met tientallen jaren gecombineerde ervaring heeft Aestate als onafhankelijk adviesbureau dan ook een leidende positie weten te verwerven bij complexe vraagstukken met betrekking tot huisvesting.

Of je nu een huisvestingsplan wilt laten ontwikkelen waarin jouw lange termijnvisie voor meerdere panden is uitgewerkt of dat je ondersteuning zoekt bij herhuisvesting en verhuizing, op ons kun je bouwen. Als vanzelfsprekend behoort ook het realiseren van een gedegen werkplekconcept tot onze integrale dienstverlening. Omdat iedere vraag binnen het domein huisvestingsadvies uniek is, werken wij nauw samen met jou en jouw organisatie. Zo bent je verzekerd van het beste resultaat.

Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw huisvestingsvraag. Neem voor meer informatie direct contact met ons op of lees onderstaand meer over wat Aestate voor jou kan betekenen.

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Huisvestingsplan

In een huisvestingsplan schetsen we welke stappen nodig zijn om zowel vandaag als in de toekomst passende huisvesting te hebben. Het huisvestingsplan vormt daarmee de basis voor beslissingen over bijvoorbeeld onderhoud, verbouwingen en nieuwbouw. Aspecten die centraal staan in een huisvestingsplan zijn onder andere de ruimtevraag van jouw organisatie, de kwaliteit van het ruimteaanbod en benodigde verbouwingen en investeringen. Een lange termijn huisvestingsplan (lthp) zorgt dat jouw huisvesting past binnen de visie van jouw organisatie.

Herhuisvesting

Als je zoekt naar een nieuw pand of al een pand op het oog hebt, is het belangrijk te weten wat je nodig hebt. Hoeveel ruimte? Van welke kwaliteit? Hoeveel mag het kosten? Advies op het gebied van herhuisvesting biedt dan uitkomst. Wij helpen te bepalen aan welke eisen een nieuw pand moet voldoen en toetsen de haalbaarheid van jouw plannen.

Dit doen wij bijvoorbeeld met een Programma van Eisen (PvE) en een haalbaarheidsstudie. Ook kunnen wij een businesscase opstellen of een inrichtingsplan uitwerken. In het geval van publiek vastgoed kunnen wij bovendien de kostprijsdekkende huur voor je berekenen. Zo is advies in herhuisvesting direct van meerwaarde voor jouw organisatie.

Contact over huisvestingsadvies met Aestate

Ben je benieuwd naar het huisvestingsadvies dat Aestate heeft voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl. Onze specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Huisvestingsadvies projecten