Huisvestingsadviseur

Als organisatie wil je dat je medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over andere zaken dan de primaire werkzaamheden. Een van de middelen die hierbij onmisbaar is, is huisvesting. Of het nu gaat om een onderwijsgebouw, een kantoor of een labgebouw, huisvesting ondersteunt de werkzaamheden van de medewerkers. Er zijn allerlei vraagstukken in relatie tot jouw huisvesting waarover onze ontrafelexperts jou kunnen adviseren, door middel van ons huisvestingsadvies.

Als echte ‘ontrafelexperts’ zijn de specialisten van Aestate ervaren en bedreven op het gebied van huisvestingsadvies. Met tientallen jaren gecombineerde ervaring heeft Aestate als onafhankelijk adviesbureau dan ook een leidende positie weten te verwerven bij complexe vraagstukken met betrekking tot huisvesting. Zo helpen wij organisaties met vraagstukken op het gebied van de fysieke werk- en leefomgeving, waarbij we altijd gebruik maken van een integrale benadering. Zo gaat het altijd om de afstemming tussen het gebouw, de IT-infrastructuur, de services en diensten en gedrag (HRM).

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Huisvestingsadviseur voor de optimale werkomgeving

Wij begrijpen dat jij met en voor je medewerkers, studenten of cliënten een optimale werkomgeving wilt creëren. Of je nu een huisvestingsplan wilt laten ontwikkelen waarin jouw lange termijnvisie voor meerdere panden is uitgewerkt of dat je ondersteuning zoekt bij herhuisvesting en verhuizing, op ons kun je bouwen. Wij staan klaar met ons huisvestingsadvies en helpen je om ervoor te zorgen dat de huisvesting zo goed mogelijk aansluit bij de uitgangspunten en doelen van jouw organisatie. Als vanzelfsprekend behoort ook het realiseren van een gedegen werkplekconcept tot onze integrale dienstverlening. Omdat iedere vraag binnen het domein huisvestingsadvies uniek is, werken wij nauw samen met jou en jouw organisatie. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

Kennis en ervaring van een huisvestingsadviseur

Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw huisvestingsvraag. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Huisvestingsadvies projecten