Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Welk pad heeft Cynthia bewandeld voor Aestate?

Cynthia heeft de bachelor Bouwkunde en de master Management in the Built Environment (MBE) aan de TU Delft gevolgd en is in 2019 afgestudeerd. Als afstudeeropdracht heeft zij onderzoek gedaan naar het vastgoedmanagement bij Nederlandse universiteiten. Na haar studie is Cynthia gaan werken bij de gemeente Den Haag als projectleider Stedelijke Ontwikkeling. Daar heeft zij aan diverse projecten meegewerkt, van gebiedsontwikkelingen tot mobiliteitsprojecten. "Ook heb ik een jaar meegewerkt aan het 'Dakenjacht' programma van de gemeente, waarbij ik mij ingezet heb voor de verduurzaming van de Haagse daken."

Hoe komt Cynthia bij Aestate en wat doet zij voor Aestate?

Tijdens de Real Estate Career Day (RECD) 2016 op de TU Delft is Cynthia in contact gekomen met Aestate en heeft zij een ontrafelworkshop gevolgd. "Dankzij de RECD en de workshop wist ik dat ik verder wilde met vastgoed en huisvesting. Mede daarom heb ik ook gekozen om de master MBE te gaan volgen." In september 2022 is Cynthia begonnen bij Aestate. "Na 2,5 jaar binnen het vakgebied van projectmanagement heb ik bewust de switch gemaakt naar vastgoed en huisvestingadvies. De functie van huisvestingsadviseur sluit goed aan op mijn studie en daarnaast was het tijd voor een wisseling naar een inhoudelijke en adviserende rol. Het was dan ook een mooie bijkomstigheid dat een oud-studiegenoot al adviseur was bij Aestate. Via hem is mijn enthousiasme voor Aestate nog groter geworden en ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen."

Wat is de toegevoegde waarde van Aestate volgens Cynthia? En wat is Aestate voor Cynthia?

"Al sinds jong af aan heb ik passie voor de gebouwde omgeving en tijdens mijn studie is daar ook affiniteit met de publieke vastgoedsector bijgekomen. Het fijne bij Aestate is dat zij zich voornamelijk richten op de publieke sector; iets wat goed bij mij als persoon past, maar ook aansluit op mijn studie en eerdere werkervaringen."
Nieuws

Even voorstellen!

Cynthia Schuurman - 18 oktober 2022
Cyn_den_bra,_uitgelicht_website_aestate
Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

/ Gemeenten
/ Overheid

 

Projecten