Nieuws / 18 oktober 2022

Dit zijn Bram, Cynthia en Dennis. Cynthia is in september gestart als junior adviseur. Bram en Dennis zullen de komende maanden stage lopen bij Aestate waarbij zij actief meewerken binnen de organisatie.

Cynthia

Cynthia heeft de bachelor Bouwkunde en de master Management in the Built Environment (MBE) aan de TU Delft gevolgd en is in 2019 afgestudeerd. Tijdens de Real Estate Career Day (RECD) 2016 op de TU Delft is Cynthia in contact gekomen met Aestate en heeft zij een ontrafelworkshop gevolgd. “Dankzij de RECD en de workshop wist ik dat ik verder wilde met vastgoed en huisvesting. Mede daarom heb ik ook gekozen om de master MBE te gaan volgen.” Na haar studie is Cynthia 2,5 jaar werkzaam geweest binnen het vakgebied van projectmanagement bij de gemeente Den Haag. Nu heeft zij bewust gekozen om de overstap te maken naar vastgoed en huisvestingsadvies. “De functie van huisvestingsadviseur sluit goed aan op mijn studie en daarnaast was het tijd voor een wisseling naar een inhoudelijke en adviserende rol. Het was dan ook een mooie bijkomstigheid dat een oud-studiegenoot al adviseur was bij Aestate. Via hem is mijn enthousiasme voor Aestate nog groter geworden en ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen.”.

Bram

Bram studeert Management en Beleid aan de Hogeschool Inholland te Alkmaar. Naast de meeloopstage zal hij ook een onderzoek uitvoeren naar een actueel vraagstuk binnen Aestate. “Ik ga het businessplan van Aestate analyseren en onderzoeken hoe dit plan verder geoptimaliseerd zou kunnen worden.” Tijdens zijn voorgaande stages heeft Bram al diverse kanten gezien van de ontwikkeling van een huisvestingstrategie. “Het lijkt mij leuk en interessant om te ontrafelen welke processen en gedachten er worden doorlopen om een strategisch huisvestingsplan op te stellen voor een organisatie.”

Dennis

Dennis volgt de opleiding Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Naast zijn studie is Dennis werkzaam als freelance softwareontwikkelaar. De komende vijf maanden is Dennis werkzaam als meeloopstagiair bij Aestate. “Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Aestate. Door een kennismakingsgesprek met Daniël Koningen ben ik te weten gekomen dat Aestate steeds meer vraagstukken voor opdrachtgevers oplost door data intensieve processen. En deze processen ook te automatiseren. Gezien de steeds grotere vraag op dit gebied kan Aestate wel extra hulp gebruiken op dit gebied. Mijn taak is om het bestaande datateam aan te vullen door te ondersteunen bij de ontwikkelingen van dataoplossingen. Dit wordt gedaan door data uit verschillende bronnen te verzamelen, te verwerken en toe te passen op verschillende interactieve dashboards die binnen de organisatie gebruikt (gaan) worden.”

AEcademy

Aestate heeft veel ervaring met het begeleiden van stagiairs en (junior) adviseurs. Voor het begeleiden heeft Aestate de AEcademy opgericht. AEcademy is een ontwikkel- en leeromgeving die theorie en praktijk van huisvestingsmanagement met elkaar verbindt. Neem voor meer informatie over de Aecademy en afstudeermogelijkheden contact op met Pity via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar sollicitatie@aestate.nl.

 

Meer weten over de AEcademy?

Neem voor meer informatie over de AEcademy contact op met Pity Jongens via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Los ook mijn vraagstuk op!