Bij Juliëtte haar studiekeuze was één ding duidelijk: "Elke dag hetzelfde is niet voor mij weggelegd." Zij kwam terecht bij de bachelor Facility Management aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). "Al snel merkte ik dat dit dé opleiding voor mij was. Er waren veel richtingen die ik kon kiezen en geen dag was hetzelfde. Tijdens de opleiding sprak het onderwerp duurzaamheid mij erg aan, daarom heb ik gekozen om de minor Circulaire Economie te volgen. Door corona was het helaas erg lastig om tijdens mijn afstudeerfase een geschikte afstudeerplek te vinden. Hierdoor kwam ik terecht bij een zorginstelling, iets waar mijn interesse eigenlijk helemaal niet lag."

De stap naar Aestate

In 2021 is Juliette afgestudeerd en had zij haar diploma voor de opleiding Facility Management binnen. "Voor mijn gevoel was ik nog niet klaar met studeren. Ik was altijd al heel erg geïnteresseerd in huisvesting en ben op zoek gegaan naar een master in deze richting. Zo kwam ik terecht bij de master Facility and Real Estate Management (FREM) aan Saxion Hogeschool en Greenwich University." Voor deze master moest zij opnieuw een afstudeerproject doen. "Tijdens mijn verdieping in huisvesting gerelateerde vraagstukken en organisaties kwam ik terecht bij Aestate. De organisatie sprak me erg aan en ik besloot dat ik hier graag wilde afstuderen. En dat kon gelukkig ook.” Voor haar afstudeerproject heeft ze gekeken naar de onderscheiding tussen verschillende persona's te in een hybride werkomgeving. De master FREM heb ik in 2022 afgerond." Momenteel is Juliëtte Junior Adviseur bij Aestate. Ze houdt zich voornamelijk bezig met conceptontwikkeling. “Op een gemiddelde dag ben ik bezig met het voorbereiden en uitwerken van verschillende soorten werksessies die gedaan worden met onze klanten.”

Verbindende factor

Juliëtte haalt energie uit de verbinding met collega’s en opdrachtgever. "Dat maakt het uitdagend en leuk. Iedereen heeft een andere blik op vraagstukken. Door de verbinding op te zoeken met anderen leer je van elkaar en komen we samen tot de best mogelijke oplossing voor het vraagstuk.” Daarnaast zorgt de afwisseling in de werkzaamheden ervoor dat elke dag anders is. Elk vraagstuk heeft andere uitdagingen. “Door deze afwisseling blijft het werk uitdagend. Elk project zit in een andere fase en daaraan zitten andere werkzaamheden verbonden. Bovendien is ook de inhoud van elk project anders en Juliëtte zou zich graag ontwikkelen in verandermanagement. “Tijdens mijn studie was hier beperkt aandacht voor, maar verandermanagement gaat nog veel verder dan dat.”
Nieuws

Nieuwe medewerker en een oude bekende

Juliëtte Franken - 14 november 2022
koert_jul)uitgelicht_website_aestate
Nieuws

Afstudeer enquête over Hybride werken

Juliëtte Franken - 24 juni 2022
jul_ut_aestate

Mijn specialisaties

/ Werkplekconcepten
/ Persona's

Projecten