Etienne komt uit de kop van Noord-Holland: Grootebroek. Na de middelbare school koos hij voor Hogeschool Inholland in Alkmaar. Momenteel studeert hij daar Technische Bedrijfskunde. “Het kunnen kijken naar en het zoeken van oplossingen voor uitdagende bedrijfskundige vraagstukken, binnen allerlei verschillende disciplines in een bedrijf, maakte voor mij dat ik voor deze studie heb gekozen.” Daarnaast wordt het bedrijfskundige vakgebied verbreed door een technisch aspect, waardoor Etienne als het ware kan functioneren als een spin in het web.

Hij heeft goede ervaringen opgedaan bij verschillende organisaties, zoals tijdens zijn stage bij Compris Consulting BV, een kennisexpert op het gebied van assetmanagement. Hier hield Etienne zich bezig met het inzichtelijk maken van maintenance-teamprestaties in een integrale informatievoorziening, waardoor er realtime inzicht kwam in de voortgang van verschillende projecten. “Deze stage heb ik als zeer leerzaam en uitdagend ervaren. Met name het consultantaspect in de dienstverlenende sector enthousiasmeert mij.”

De keuze voor Aestate

Toen Etienne leerde over de kernwaarden en de uitdagingen van Aestate, raakte hij geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan. “Aestate heeft een passie voor het ontrafelen van complexe integrale vraagstukken. Het bureau slaagt er in om het onduidelijke helder te maken. Dat doen zij met een divers team in nauwe samenwerking met de klant. Dat is waar de kracht zit, dat is waarin Aestate zich in onderscheidt.”

Bij Aestate houdt Etienne zich dagelijks bezig met het analyseren van de prestaties van de bedrijfsvoering, het uitvoeren van projectmanagement en het assisteren bij projecten met betrekking tot datagerelateerde vraagstukken. Hij haalt energie uit het werken aan complexe vraagstukken met een divers en gemotiveerd team.

Integrale blik

Etienne koestert de ambitie om projecten en vraagstukken op een integrale wijze te benaderen en op te lossen. “Mijn visie is gericht op het creëren van duurzame oplossingen die niet alleen de oppervlakkige uitdagingen aangaan, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Door deze integrale aanpak ben ik ervan overtuigd dat ik in staat zal zijn om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden die een positieve impact hebben op zowel de projecten zelf als de bredere context waarin ze plaatsvinden.”

Nieuws

Een bekende collega in een nieuw jasje!

Maik Kocken - 15 juli 2024
Maik Kocken | Aestate / ontrafelexperts
Nieuws

Wij fietsten voor de Nierstichting!

Koert Nieuwhoff - 05 juli 2024
Aestate voor de Nierstichting

Mijn specialisaties

/ Data
/ Projectmanagement

Projecten