Ajay is geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Hij zit momenteel op de Hogeschool van Amsterdam (HvA), waar hij de opleiding Business IT & Management volgt. Voordat hij aan deze studie begon, behaalde hij zijn mbo4-diploma in ICT-beheer.

Tijdens zijn studie heeft Ajay enkele opmerkelijke hoogtepunten bereikt. Zo volgde hij een minor in creatieve innovatie, waarbij hij samen met medestudenten een documentaire over geloof maakte. Daarnaast kreeg hij de kans om een project uit te voeren voor PwC, waarbij hij een dashboard ontwikkelde op basis van verstrekte data. Ook nam hij deel aan een themasemester over het Internet of Things (IoT), waarbij hij een weerstation bouwde met behulp van sensoren en API's. Een ander interessant project was het programmeren van een robot die tijdens open dagen studenten en ouders begeleidde naar de juiste afdeling of opleiding.

Keuze voor Aestate

Ajay solliciteerde bij Aestate via de stagebank van de HvA en bij de eerste ontmoeting voelde hij meteen een klik met Aestate.Ajay zal zich richten op het beheer van de database. Hij zal ervoor zorgen dat deze goed geadministreerd wordt en dat de binnenkomende data correct verwerkt wordt in de database.

Het jonge team en vooral de ondersteuning die geboden wordt aan stagiaires sprak me enorm aan. Ik merkte dat er veel aandacht werd besteed aan stagiaires en dat ze gelijk werden behandeld binnen Aestate. Dit wordt ook weerspiegeld in de hoeveelheid stagiaires die na hun stage bij Aestate zijn blijven werken.

"Het jonge team en vooral de ondersteuning die geboden wordt aan stagiaires sprak me enorm aan. Ik merkte dat er veel aandacht werd besteed aan stagiaires en dat ze gelijk werden behandeld binnen Aestate. Dit wordt ook weerspiegeld in de hoeveelheid stagiaires die na hun stage bij Aestate zijn blijven werken."

Ajay kijkt vooral uit naar het onderzoeken en het leren van zijn collega's bij Aestate. Daarnaast wil hij zichzelf verder ontwikkelen door vakterminologie te leren en zich te profileren als een professionele kracht binnen het bedrijf.

Nieuws

Welkom trainee Dennis!

Dennis Lagendijk - 27 februari 2024
Aestate / ontrafelexperts
Nieuws

Nieuwe gezichten bij Aestate!

Daniël Koningen - 15 februari 2024
DSC06466 copy

Mijn specialisaties

/ Data
/ Dashboards

Projecten