Martin komt oorspronkelijk uit Den Haag, waar hij op het Hofstad Lyceum zat. Hij verhuisde naar Delft om aan de TU Delft te studeren, waar hij eerst civiele techniek probeerde, maar al snel ontdekte dat dit niet zijn ding was. Hij ging een paar jaar werken in de retail, voordat hij terugkeerde naar de universiteit om bouwkunde te studeren.Tijdens zijn studie raakte hij geïnteresseerd in maatschappelijk vastgoed, met name in de sectoren zorg en onderwijs. Hij was ook actief betrokken bij het organiseren van evenementen die gericht waren op het ondersteunen van de carrièremogelijkheden van zijn medestudenten. Hij liep stage bij een architectenbureau dat gespecialiseerd was in tenders voor lager en middelbaar onderwijs, waar hij veel leerde over het ontwerpen van scholen.

Na zijn stage merkte hij echter dat hij meer affiniteit had met de organisatie en de plannen rond het project dan met het ontwerpen zelf. Hij wilde zich meer richten op de planvorming van projecten en de strategieën die daarbij komen kijken. Zodoende is hij bij AT Osborne als werkstudent aan de slag gegaan bij projectmanagement in de zorg en een intern project rondom verduurzaming.

De keuze voor Aestate

Na deze ervaring wilde Martin zich verder oriënteren op de planvorming van projecten in andere sectoren van maatschappelijk vastgoed, zo kwam hij bij Aestate terecht. "Aestate's manier van aanpakken de ruimte geeft om goed onderbouwd keuzes te kunnen maken zonder dat de opdrachtgever gedwongen wordt in een bepaald gedachtegoed. Geen moeten maar kansen!"

Werkstudent bij Aestate

Martin werkt nu als parttime werkstudent bij Aestate, waar hij betrokken is bij de huisvestingsstrategie van een maatschappelijke instelling en opdracht die te maken heeft met de vastgoedplannen in onderwijs, een sector waar hij al ervaring mee heeft.

Martin haalt energie uit de beweging en gedrevenheid op de werkvloer. Hij vindt het leuk om samen te werken met collega's die fanatiek zijn aan opdrachten werken en gelukkig worden van de afwisseling in meetings en werkzaamheden. Hij houdt van de variatie in zijn inzet in een sector waar hij iets kan terugdoen voor de maatschappij.

Bijdrage aan duurzaamheid

Martin wil zich graag verder ontwikkelen in zijn expertise op het gebied van de herontwikkeling en renovatie van bestaand maatschappelijk vastgoed. Hij heeft een sterke visie op duurzaamheid en wil de CO2-footprint van het vastgoed zo laag mogelijk houden. Hij is zich ervan bewust dat het grootste deel van het vastgoed dat we in 2050 nodig hebben, al bestaat, en dat we dus anders moeten omgaan met wat er al is. Hij wil hieraan bijdragen door slimme en innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren. "Ik zeg doen!"

Nieuws

Heron wil klaar zijn voor de toekomst!

Koert Nieuwhoff - 22 april 2024
Heron wil klaar zijn voor de toekomst!
Nieuws

Welkom trainee Dennis!

Dennis Lagendijk - 27 februari 2024
Aestate / ontrafelexperts

Mijn specialisaties

/ Duurzaamheidsadvies
/ Onderwijs

Projecten