Zinedine komt uit het dorp Heerhugowaard in Noord-Holland. Zinedine had al van jongs af aan een sterke affiniteit met ICT, dus na de middelbare school ging hij verder met de studie ICT-beheerder op mbo-niveau in Alkmaar. Momenteel volgt hij de opleiding Business IT & Management aan Hogeschool Inholland Alkmaar. Zinedine genoot ook van zijn recente externe minor aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA), waar hij de minor “User Experience” succesvol afrondde.

Afstuderen bij Aestate

Zinedine kwam de vacature voor afstudeerders tegen op LinkedIn. Een gesprek op kantoor zorgde ervoor dat hij enthousiast werd. Daarnaast sprak het opdrachtvoorstel hem aan; dus hij besloot te af te studeren bij Aestate.

Zinedine zal zich voornamelijk richten op de data-gedreven activiteiten binnen Aestate.

“Hoewel het huidige datagebruik effectief is, is het nog niet volledig geïntegreerd in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Dit inzicht benadrukt de behoefte aan een gestructureerde aanpak, ondersteund door een gericht businessmodel, om het potentieel van datagedreven advies optimaal te benutten.”

Persoonlijke ontwikkeling

Zinedine wil graag competenties verbeteren zoals het adviseren over nieuwe mogelijkheden op basis van ICT-ontwikkelingen en het verder ontwikkelen van zijn ontwerpvaardigheden, gericht op het ontwerpen van bedrijfsprocessen en besturingsmodellen, inclusief beheersing, informatievoorziening en veranderprocessen. Naast zijn serieuze werkzaamheden heeft Zinedine nog een doel: zijn tafelvoetbalvaardigheden op kantoor verbeteren!

Nieuws

Welkom trainee Dennis!

Dennis Lagendijk - 27 februari 2024
Aestate / ontrafelexperts
Nieuws

Nieuwe gezichten bij Aestate!

Daniël Koningen - 15 februari 2024
DSC06466 copy

Mijn specialisaties

/ Datagedreven advies
/ Dashboards

Projecten