Nieuws / 3 juni 2015

Aestate bestaat 15 jaar! Op 29 mei werd dit heuglijke feit gevierd met een jubileumborrel waarvoor onze opdrachtgevers, relaties en oud-medewerkers waren uitgenodigd. Het sfeervolle kantoorpand van Aestate diende als decor voor deze feestelijke happening.

Gasten werden ontvangen met een glaasje Prosecco en konden tijdens het feest genieten van hapjes gemaakt van pure en biologische producten uit de regio. Het geheel werd opgeluisterd met muziek van een soul jazz trio. Wie zin had en durfde kon een bijdrage leveren aan een gezamenlijk schilderij onder begeleiding van een kunstenaar.

Het feest werd officieel geopend door Pity Jongens, met het overhandigen van het jubileum magazine, aan Johan Reusen, oprichter van Aestate. In het magazine is een overzicht te vinden van de vele projecten die we uitgevoerd hebben, worden onze kernwaarden beschreven, staan interviews met onze opdrachtgevers en geven wij onze visie op onder andere de student van de toekomst, succesvol aanbesteden en campusontwikkeling nieuwe stijl.

Terugkijkend zijn wij trots. Trots op ons professionele team, trots op onze aanpak, en trots op de mooie en uitdagende projecten die we de afgelopen jaren met onze opdrachtgevers hebben mogen uitvoeren. 15 Jaar Aestate biedt ons een mooie basis voor de toekomst. Wij hopen dat we met onze opdrachtgevers en relaties aan een mooie toekomst mogen  bouwen!