Portefeuille- en assetmanagement

Ben je op zoek naar een manier om jouw vastgoedportefeuille toekomstbestendig te maken en te laten bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen? Aestate is jouw partner in portefeuille- en assetmanagement. Onze ontrafelexperts maken complexe vraagstukken eenvoudig en helpen jou met lange termijn beslissingen voor jouw vastgoed.

Portefeuille- en Assetmanagement door Aestate
Rogier Mattousch Senior adviseur
RMA_team_zijkant-removebg-preview

Vastgoedportefeuille

Onze dienst portefeuille- of assetmanagement is erop gericht om jouw organisatie te ondersteunen bij het managen van je vastgoedportefeuille. Of je nu te maken hebt met een capaciteitsprobleem binnen jouw afdeling huisvesting of je wilt jouw afdeling professionaliseren in portefeuille- of assetmanagement, wij staan voor je klaar met strategisch advies en praktische oplossingen.

Portefeuillemanagement vastgoed

Portefeuillemanagement vastgoed betekent het vertalen van jouw organisatiebeleid naar concrete keuzes in het behouden, afstoten of investeren in jouw vastgoed. We richten ons op het realiseren van jouw verduurzamingsdoelen en het functioneel aanpassen van jouw objecten om ze volledig af te stemmen op de behoeften van jouw organisatie.

Assetmanagement vastgoed

Assetmanagement vastgoed gaat een stap verder en focust op de individuele objecten binnen jouw portefeuille. Wij helpen je met de uitdagingen rondom onderhoud, functionele inrichting, contracten, verbouwingen en gebruikerswensen. Onze aanpak is gebaseerd op de NEN8026 voor waardegestuurd assetmanagement, zodat je verzekerd bent van een gestructureerde en effectieve strategie.

Portefeuille- en Assetmanagement door Aestate
Duurzaamheid | Aestate

Advies door onze ontrafelexperts

Bij Aestate adviseren we jouw organisatie met behulp van analyses en rapportages, of we nemen plaats binnen jouw organisatie, afhankelijk van jouw wensen en de volwassenheid van jouw vastgoedafdeling. Onze dienst biedt jou de mogelijkheid om een professionaliseringsslag te maken binnen jouw vastgoedbeleid en geeft je effectief inzicht in jouw vastgoedportefeuille.

Of je nu een grote organisatie bent met meerdere locaties of een publieke organisatie zoals een onderwijsinstelling, zorginstelling of overheidsinstantie, Aestate heeft de ervaring en expertise om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw vastgoeddoelstellingen.

Onze hulp inschakelen?

Onze ontrafelexperts inschakelen voor portefeuille- of assetmanagement vastgoed? Neem direct contact op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen! Contact opnemen kan via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl