Nieuws / 24 december 2021

Wie had eind 2019 kunnen bedenken dat 2020 zo een bijzonder jaar zou worden? Daar begon onze kerstgroet van vorig jaar mee.

De basis die we in 2020 hebben gelegd hebben we dan ook in 2021 uitgebreid. Door voor te zetten wat goed was en te vernieuwen waar het kon. We hebben laten zien dat de aanpassingen voor hybride werken niet persé in de stenen zitten.

Gedrag

Het gaat vooral om gedrag, hoe ga je om met de voorzieningen, wanneer kies je ervoor om digitaal te overleggen en wanneer is fysieke aanwezigheid een echte pré? Ook hebben we zelf ervaren dat samenwerken echt makkelijker gaat als je af en toe in dezelfde ruimte bent.

Ook dit jaar hebben we een aantal nieuwe opdrachtgevers verwelkomd. Vooral de vragen om opdrachtgevers te helpen met hybride werken, maar ook met het opstellen van visies voor de langere termijn, zijn toegenomen. We zijn ons aan het verbreden, naast hoger onderwijs, overheid en gemeentes hebben we opdrachtgevers in de zorg en het voortgezet en basisonderwijs zijn komen.

Kortom, we werken aan leuke uitdagende projecten en hebben ons het afgelopen jaar kunnen ontwikkelen in branches die relatief nieuw zijn. Een goede basis om in 2022 op voort te bouwen!

 

Dank jullie wel voor al jullie vertrouwen in ons, hele fijne feestdagen en een gezond 2022.

-Ontrafelexperts van Aestate